Hyvää luonnolle
ja kukkarollesi

Sähkönhankinnan Suomessa ei tule olla kallista tai hankalaa. Nordic Green Energyn asiakkaana saat aina kilpailukykyisen sähkön hinnan ja 100% vihreää sähköä valintasi mukaisesti. Lisäksi tilaaminen onnistuu helposti muutamassa minuutissa ja voit tehdä sopimuksen mihin päin Suomea tahansa.

Uusi sähkösopimus
kotiin tai mökille

Suomessa kaikki kotitaloudet ovat voineet valita sähkönmyyjänsä vuodesta 1998. Vastaavasti verkkoyhtiötoiminta perustuu yhä lailla annettuun monopoliin.

Vaihtaminen Nordic Green Energyn sähkön myyntisopimukseen onnistuu helposti ja sähköt eivät esimerkiksi katkea vaihdon aikana. Kun olet tilannut oman sopimuksesi, hoidamme kaiken puolestasi ja irtisanomme samalla vanhan myyntisopimuksesi.

Lue vaihdosta
Sähkösopimus
ja muutto

Kun olet muuttamassa, muistathan tehdä sähkösopimuksen hyvissä ajoin! Mikäli tilaat sopimuksen 1-2 vrk ennen muuttoa, saattaa paikallinen verkkoyhtiö veloittaa pikakytkentämaksun. Maksu voi joskus olla jopa 100-200 euroa.

Mikäli olet muuttamassa, suosittelemme Nordic Green Energyllä tekemään sopimuksen vähintään 3-4 vrk ennen muuttopäivämäärää. Näin vältyt ylimääräisiltä maksuilta.

Lue muutosta
Pikaohjeemme
tilaamiseen


Nämä asiat on hyvä tietää, kun tilaat sähkösopimuksen kotisivuillamme.

Vuosikulutus
Nordic Green Energyllä sähkölaskusi perustuu aina paikallisen verkkoyhtiön ilmoittamiin kulutustietoihin ja laskutus tapahtuu jälkikäteen. Tilauslomakkeessa voit kuitenkin käyttää hyväksi kotisi vuosikulutusta. Tällä tavalla näet kustannusarvion tilauslomakkeessa. Kustannusarvio ilmestyy sivun oikeaan laitaan sen jälkeen, kun olet valinnut sähkösopimuksen. Antamallasi vuosikulutuksella ei ole vaikutusta sähkön laskutukseen.

Mittaustapa
Mikäli sinulla on yksiaikamittaus, valitse tällöin yleissähkö. Jos kodissasi on kaksiaikamittaus ja sähkölaskussasi on eritelty yö- ja päiväenergia erikseen, valitse tällöin yö-ja päiväsähkö. Kausisähkömittauksen osalta tulee valita yleissähkö.

Sähkösopimuksen valinta
Kun olet tilaamassa, onnistuu sähkösopimuksen valinta yhdellä klikkauksella. Klikkaa haluamaasi hintaa ja tällöin valintasi muuttuu siniseksi. Samalla kustannusarvio ilmestyy sivun oikeaan laitaan.

Asiakastiedot
On tärkeää, että antamasi tiedot ovat oikeita. Mikäli et kuitenkaan tiedä kotisi käyttöpaikan numeroa, voit jättää sen täyttämättä tilauksen yhteydessä. Me tarkistamme sen puolestasi käsittelyn aikana.

Tilauksen vahvistaminen
Kun olet täyttänyt tietosi, lue ja hyväksy vielä ehdot. Mikäli sinulla on kysymyksiä tai palautetta meille, voit aina kirjoittaa ne viesti-kenttään.

Tutustu hintoihin
Keskustele
sekä jaa!

Löydät meidät myös Facebookista. Seuraa meitä ja pysyt ajan tasalla pörssisähkön hinnoista, sähkömarkkinoista ja kilpailuista.

logo


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien