Peruutuslomake

Olemme pahoillamme mikäli Nordic Green Energyn kanssa tekemäsi sopimus ei ollutkaan mieleinen. Kuluttaja-asiakkaana sinulla on oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa sopimuksen solmimisesta, kun sopimus on tehty joillakin seuraavista tavoista: Teit sopimuksen verkkosivuilla, teit sopimuksen puhelimitse tai teit sopimuksen kasvotusten kotonasi.

Etämyynnissä kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajasuojalain (KSL) mukainen 14 vrk peruutusoikeus. Peruutusaika lasketaan alkavaksi tilaushetkestä, jolloin Nordic Green Energy on vastaanottanut tiedon solmitusta sopimuksesta. Löydät tulostettavan lomakkeen tältä sivulta.

Voit ladata peruutuslomakkeen PDF-tiedostona tällä sivulla olevasta latauspainikkeesta ja toimittaa sen Nordic Green Energylle täytettynä sekä allekirjoitettuna.

Huom! Lomakkeen tiedot ja allekirjoitus tulee olla saman henkilön kuin tilauksen tekijän. Emme ota vastaan kolmansien osapuolien ilmoituksia ilman pätevää valtakirjaa siksi, että voimme taata mahdollisimman tietoturvallisen käsittelyn. Mikäli olet peruutusasioissa yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse, otsikoithan viestisi sanalla ”Peruutus” käsittelyn nopeuttamiseksi.

Sopimusehdot
Nordic Green Energyn kuluttaja-asiakkaiden sopimusehdot löydät helposti klikkaamalla tästä.

Sähkönmyyntiehdot (SME)
Noudatamme myös Energiateollisuus ry:n suosittelemia sähkönmyyntiehtoja, lue ehdot klikkaamalla tästä.

Energiaviraston tarkistuslista
Voit lukea Energiankuluttajan tarkistuslistan Energiaviraston sivulta: www.energiavirasto.fi/kuluttajainfo.