Varmista sujuva asiointi

Riippumatta sähköpostista, kannattaa sähköpostin asetukset ja roskapostikansio tarkistaa, mikäli olet valinnut laskutustavaksi sähköpostilaskun. Tietyt sähköpostiohjelmat saattavat tulkita liitetiedoston (kuten sähkölasku pdf-tiedostona) ongelmaksi, jonka takia viesti voi mennä mm. roskapostikansioon.

Sähköpostilasku on kätevä tapa vastaanottaa sähkölaskut

Sähköpostilaskutus

Nordic Green Energyllä pyrimme aina mahdollisimman hyvään tietoturvaan ja sähkölaskut lähetetään liitetiedostona serveriltä asiakkaillemme. Lisäksi lähetysten yhteydessä pyrimme sisällyttämään sähköpostilaskun viestiin vain oleelliset laskun maksamisen kannalta tärkeät tiedot sekä lakisääteiset tiedot. Tietoturvan takia sähköpostilaskun saateviesti ei sisällä kokonaisia asiakastietoja.

Hyvä tietää!

Sähköpostilaskuissa lähettäjä on Nordic Green Energy ja viesti tulee osoitteesta asiakaspalvelu@nordicgreen.fi Laskuillamme saajan maksutiedot ovat aina samat:

Saaja: Nordic Green Energy
BIC: DNBAFIHX
Tilinumero: FI23 3737 0451 1690 27

Gmail-käyttäjät

Mikäli käytät Gmailia, suosittelemme tarkistamaan roskapostikansion. Sähköpostilaskutuksen valinneet asiakkaat saavat aina tekstiviesti-ilmoituksen puhelimeensa, kun uusin sähkölasku on lähetetty sähköpostiin. Mikäli sähkölaskua ei näy sähköpostissa, suosittelemme toimimaan seuraavasti Gmail-tilillä ja katsomaan, onko sähköposti päätynyt roskapostikansioon.

Sähköpostilasku ja Gmail osa 1
Sähköpostilasku ja Gmail osa 2

Lisätietoja Gmailin käytöstä löydät Googlen Gmail ohjekeskuksessa klikkaamalla tästä