Muutto ja sähkösopimus

Muutit sitten mihin päin Suomea tahansa, voit tehdä edullisen sähkösopimuksen asuntoosi kotisivuillamme. Se on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Sähkösopimus kannattaa tehdä aina hyvissä ajoin. Näin vältyt mahdollisilta verkkoyhtiökohtaisilta pikakytkentämaksuilta, jotka voivat olla jopa 100-200 euroa.

Kuinka teen sopimuksen muuttaessa?

Tee sähkösopimus uuteen kotiisi vähintään 3-4 vuorokautta ennen muuttoa. Koska usein on vaikea tietää, mikä on uuden osoitteen käyttöpaikkanumero, emme vaadi käyttöpaikkanumeroa pakollisena tietona tilauksen yhteydessä. Me selvitämme sen puolestasi. Kun teet sopimuksen uuteen asuntoon, muistathan ilmoittaa sopimuslomakkeessa, että kyseessä on muutto.

Muuttoprosessi sähköalalla vie yleensä vähintäänkin pari vuorokautta. Jos olet unohtanut tehdä muuttoilmoituksen valitsemallesi myyjälle tai uuden osoitteen verkkoyhtiölle, on tällöin hyvä toimia nopeasti, ettei sähkönsiirto esimerkiksi katkea kesken muuttopuuhien. Kiireellisissä tapauksissa suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse.

Määräaikainen
24 kuukautta

6,49

6,79

6,79

snt/kWh Kuukausimaksu 0,00 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Usein kysyttyä muutosta!

Pikakytkentämaksu
Pikakytkentämaksu on paikallisen sähkön siirrosta vastaavan verkkoyhtiön perimä lisäkustannus sähköjen kytkennästä. Pikakytkentämaksun suuruus ja veloitusperusteet ovat aina verkkoyhtiökohtaisia. Pikakytkentämaksun välttämiseksi kannattaa sähkösopimus tilata aina hyvissä ajoin uuteen asuntoon. Mieluiten heti, kun muuttopäivämäärä on tiedossa.
Käyttöpaikkanumero
Käyttöpaikkanumero on sähköalan numerotunnus katuosoitteelle. Kotisivuillamme voit tilata sähkösopimuksen myös ilman käyttöpaikkanumeroa, jolloin me tarkistamme sen sopimuskäsittelyn aikana puolestasi.
Käyttöpaikkaosoite
Käyttöpaikkaosoite on katuosoite, johon haluat toimituksemme alkavan. On tärkeää, että osoitetiedot on annettu tilauksen yhteydessä tarkasti, että toimitus alkaa oikeaan osoitteeseen.
Muuttoilmoitus
Muistathan tehdä myös virallisen muuttoilmoituksen postiin ja maistraattiin. Muuttoilmoituksen voi tehdä helposti postin verkkosivuilla osoitteessa www.posti.fi/muuttoilmoitus/.
Määräaikainen sähkösopimus ja muutto
Nordic Green Energyllä voit aina ottaa määräaikaisen sähkösopimuksesi mukaan uuteen asuntoosi tai voit purkaa määräaikaisen sopimuksen veloituksetta muuton vuoksi. Mikäli muutat useasti, voit hyvillä mielin tehdä aina myös määräaikaisen sähkösopimuksen uuteen asuntoosi.
Uusi vs. vanha sopimus
Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi, sinun ei tarvitse olla yhteydessä paikalliseen verkkoyhtiöön, koska sähkönmyyjänäsi hoidamme ilmoituksen puolestasi. Mikäli vanha asunto, josta muutat pois ei jää hallintaasi, tulee sähkösopimus irtisanoa kuitenkin itse. Suosittelemme irtisanomisen yhteydessä ilmoittamaan myös osoitteen, mihin haluat vastaanottaa loppulaskun vanhan asunnon osalta.
Aikataulu
Suosittelemme tilaamaan sähkösopimuksen uuteen asuntoon heti, kun muuttopäivämäärä on tiedossa.
Muutto ja sähkösopimus
3.3 (65.45%) 11 vote[s]