Sähkölasku

Vaikka verkkoyhtiösi ja sähkönmyyjäsi olisi sama palveluntarjoaja, saat laskun kahdesta eri palvelusta: sähkönmyynnistä ja sähkönsiirrosta. Sähkön kokonaishinta koostuu siirtolaskusta ja myyntilaskusta. Siirtoyhtiötä ei voi kilpailuttaa, mutta Suomessa kaikki kuluttajat ja yritykset voivat kilpailuttaa sähkönmyyjänsä.

Sähkölasku luotettavasti verkkoyhtiön lukemien mukaan jälkikäteen

Nordic Green Energy sähkölasku

Nordic Green Energyn asiakkaana sähkölaskusi perustuu aina paikallisen verkkoyhtiön ilmoittamiin tarkkoihin kulutustietoihin. Laskutus tapahtuu kuukausittain, ellei laskun loppusumma ole alle 20 euroa. Mikäli valitset sähköpostilaskutuksen, saat alle 20 euron, mutta vähintään 5 euron laskut kuukausittain. Viimeisimmän asiakastutkimuksemme mukaan 95 % asiakkaistamme pitävät sähkölaskuamme selkeänä ja helposti ymmärrettävänä!

Laskutusvaihtoehdot

  • E-lasku
  • Sähköpostilasku
  • Paperilasku

Usein kysyttyä!

E-lasku
E-lasku on helppo ja turvallinen tapa vastaanottaa sekä maksaa sähkölaskut omassa verkkopankissa. E-laskun käyttöönotto edellyttää e-laskusopimuksen täyttämistä omassa verkkopankissa, jolloin e-laskuttajaksi tulee valita Nordic Green Energy. E-laskusopimusta ei voi kuitenkaan tehdä ennakkoon, vaan se tulee tehdä aikaisintaan ensimmäisen paperisen sähkölaskun saavuttua.
Sähköpostilasku
Sähköpostilasku on helppo tapa vastaanottaa ja arkistoida sähkölaskut. Asiakkaamme voivat valita veloituksetta laskutustavaksi sähköpostilaskun. Lähetämme muistutuksen tekstiviestillä aina, kun sähkölasku on lähetetty sähköpostiin.
Laskutusväli
Nordic Green Energyn laskutus tapahtuu kuukausittain. Mikäli sähkölaskun loppusumma on alle 20 euroa, ei laskua lähetetä ja summa siirtyy seuraavaan laskuun. Poikkeuksellisesti alle 20 euron, mutta enintään 5 euron sähkölaskut voi saada kuukausittain valitsemalla sähköpostilaskutuksen.
Maksumuistutus
Mikäli sähkölaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, lähettää Nordic Green Energy maksumuistutuksen erääntyneiden saatavien perimiseksi.
Lukemalasku
Lukemalasku on lasku, missä laskutetaan toteutunut sähkönkulutus verkkoyhtiön ilmoittamien kulutustietojen perusteella.
Arviolasku
Arviolaskussa laskutettava sähköenergia perustuu verkkoyhtiön ilmoittamaan vuosikulutusarvioon. Arviolasku saapuu, mikäli kohteesta ei ole saatu mittarilukemia tai tuntimittauksen tietoja verkkoyhtiöltä laskutusajankohtaan mennessä.
Tasauslasku
Tasauslasku on lasku, missä tasataan aiemmin arviolaskutettu energia. Tasauslaskussa verrataan aiemmin arviolaskutettua sähköenergiaa ja todellista sähkönkulutusta samalta ajalta.
Eräpäivä
Eräpäivä on sähkölaskussa määritelty maksupäivä, jolloin lasku tulee viimeistään suorittaa Nordic Green Energylle. Mikäli asiakkaamme tarvitsevat muutoksen yksittäisen sähkölaskun eräpäivän muuttamiseksi, tulee tällöin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyyntö eräpäivän siirrosta tulee tehdä viimeistään laskun eräpäivänä.