ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖ

Tule meille työkaveriksi! Etsimme asiakaspalvelupäällikköä monipuolisiin työtehtäviin. Asiakaspalvelupäällikkönä suunnittelet ja ohjaat asiakaspalvelun työtä. Yli 10 hengen asiakaspalvelutiimimme auttaa asiakkaita kaikissa mahdollisissa sähkösopimukseen, laskutukseen ja palveluihin liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelupäällikkönä ohjaat työtä myös omalla esimerkilläsi ja olet mukana kehittämässä toimintaa jatkuvan korkean asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Asiakaspalvelutiimin työ sisältää niin puhelimitse kuin sähköpostitse tulevien asiakaskontaktien hoitamista. Lisäksi työ voi sisältää muita tehtäviä tai projekteja, jotka liittyvät palvelutuotantoon.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän asiakasrajapinnassa, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Työsuhde on vakituinen ja sinut perehdytetään tehtävään. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi energia-alalla kansainvälisessä ja menestyvässä yrityksessä. Pääset myös osaksi mukavaa työyhteisöä ja saat ohjattavaksesi huippuenergisen tiimin!

Työtehtäviisi kuuluu:

– Asiakaspalvelutiimin esimiestehtävät
– Asiakaspalvelutiimin resursointi, ohjaaminen ja tukeminen
– Asiakaspalvelun laadun ja myynnillisyyden seuranta ja kehittäminen
– Asiakaskokemuksen parantamiseen tähtäävien projektien vetäminen tai niihin osallistuminen

Edellytämme hakijalta:

  • Useamman vuoden kokemusta esimiestehtävistä ja mielellään nopeatempoisen tiimin vetämisestä
  • Suomen ja ruotsin kielen hyvää hallintaa
  • Soveltuvaa alemman tai ylemmän tason korkeakoulututkintoa
  • Kuluttajansuojalainsäädännön tuntemus katsotaan eduksi

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 3.11.2019 mennessä www.manpower.fi – sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 43 ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi ja sähköpostitse Nordic Green Energylta operatiivisten osastojen johtaja Petteri Hiipakka: petteri.hiipakka(at)nordicgreen.fi

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää