Aurinkosähköä Suomen sähkömarkkinoille

Nordic Green Energy laajentaa palvelutarjontaa kotitalouksille ja yrityksille Suomessa. Vesivoiman, Tuulivoiman ja EKOenergian rinnalle lanseerataan Aurinkovoima-sähkösopimus syyskuussa 2016.

Aurinkosähkön pientuotannon lisääntyessä Nordic Green Energy ottaa harppauksen eteenpäin myös aurinkoenergialla tuotetun sähkön myynnissä. Syyskuusta 2016 lähtien kaikki suomalaiset kotitaloudet ja yritykset voivat valita toimitetun sähkön alkuperäksi myös aurinkosähkön.

Aurinkopaneelit lisättiin juuri palvelutarjontaan ja oli luonnollista lisätä aurinkosähkö myös Nordic Green Energyn sähkösopimustarjontaan muiden uusiutuvien energiamuotojen rinnalle:

— Olemme toimittaneet muutamille ympäristötietoisille yrityksille aurinkosähköä jo parin vuoden ajan. Nyt aurinkopaneelien voimakkaasti lisääntyessä sekä omassa asiakaskunnassamme että yleisesti markkinoilla, on oikea aika lanseerata tämä alkuperä saataville kaikille halukkaille. Monet asiakkaat, jotka investoivat omaan aurinkosähkötuotantoon, ovat olleet innostuneita mahdollisuudesta hankkia loputkin kuluttamastaan sähköstä aurinkoenergialla tuotettuna, kertoo Nordic Green Energyn maajohtaja, Erki Milistver.

Jatkuvasti kehittyvä palvelutarjonta on vahva kilpailutekijä, joka auttaa Nordic Green Energyä sekä palvelemaan nykyasiakkaita paremmin että kasvamaan. Aurinkosähkön lanseeraus on viimeisin osoitus tästä. Nordic Green Energy on luonnollinen valinta asiakkaille, jotka arvostavat uusiutuvaa energiaa, edullista hintaa sekä hyvää palvelua:

— Sähköasiakkaiden tarpeet monimuotoistuvat jatkuvasti. Ollaan jo kaukana siitä, että asiakkaille riittäisi ”vain sähkö”. Nykyisin sähkön alkuperä on oleellinen tekijä sähkönmyyjää valittaessa. Siksi olemme Nordic Green Energyllä ylpeitä siitä, että ensimmäisenä lanseerasimme taas uuden aurinkoisen sähkön alkuperän suomalaisten sähköasiakkaiden ulottuville, kertoo Erki Milistver.

Lisätietoja antaa:
Erki Milistver (Suomi, Ruotsi, Englanti)
Maajohtaja Suomi, Nordic Green Energy, puh +358 40 523 4092
Lataa Pdf-tiedosto

Nordic Green Energy
Nordic Green Energy on Ruotsin ja Suomen vanhin täysin vihreä sähköyhtiö ja on nykyisin pohjoisen johtava vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotetun sähkön toimittaja kotitalouksille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Yritys on edustettuna Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Vuonna 2016 Nordic Green Energy laajenee myös Tanskaan.

[ultimatesocial networks=”facebook,twitter,linkedin,google” url=”https://www.nordicgreen.fi/aurinkoa-suomen-sahkomarkkinoille/” align=”left” skin=”default”]
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää