Aurinkosähkön pientuotanto avaimet käteen -pakettina

Nordic Green Energy laajentaa palvelutarjontaa sekä kotitalouksille että yrityksille lanseeraamalla aurinkosähkön pientuotannon ratkaisuja avaimet käteen -pakettina. Täten yhtiö vastaa voimakkaasti kasvaneeseen aurinkosähköjärjestelmien kysyntään Suomessa.

Sähkön pientuotanto ja siihen liittyvien aurinkosähköjärjestelmien kysyntä on kasvanut selvästi viimeisen parin vuoden aikana. Nordic Green Energy vastaa kehitykseen tarjoamalla jatkossa aurinkopaneeleita kotitalouksille ja yrityksille täydellisenä avaimet käteen -pakettina.

— Aurinkopaneelien teknologinen kehitys sekä viime vuosina tapahtunut voimakas hintojen lasku on tehnyt investoinnista myös taloudellisesti järkevän; puhumattakaan positiivisesta ympäristövaikutuksesta. Meidän tehtävämme on tehdä paneelien hankinnasta mahdollisimman helppoa ja edullista, jotta yhä laajempi asiakaskunta pääsisi tuottamaan omaa uusiutuvaa energiaa, kertoo Nordic Green Energyn Suomen maajohtaja, Erki Milistver.

Nordic Green Energyn aurinkopaneeleja myydään erikokoisina avaimet käteen -paketteina. Pienin paketti soveltuu hyvin esimerkiksi sähköverkon ulottumattomissa olevalle mökille ja suurimmat paketit sopivat yrityksille ja maatalousyrittäjille. Mikäli sopivaa pakettia ei löydy, räätälöi Nordic Green Energy paketin sekä kuluttajille että yrityksille kunkin tarpeen mukaan.

— Aurinkopaneelien hankinnan ei tule edellyttää sähköinsinöörin tutkintoa, vaan prosessin on oltava helppo ja selkeä. Käytämme vain markkinoiden parhaimpia paneeleja, joille myönnetään aina 25 vuoden tehotuottotakuu ja valmistusvirhetakuu on voimassa 10 vuotta. Lisäksi alihankkijamme ja asennuskumppanimme ovat kokeneita ja luotettavia suomalaisia toimijoita. Neuvomme myös asiakkaitamme hakemaan tukia hankkeille. Esimerkiksi kotitaloudet saavat aurinkopaneelien asennuksesta kotitalousvähennystä. Yrityksien aurinkovoimainvestoinneille tarjoaa tukia työ- ja elinkeinoministeriö sekä maatiloille maa- ja metsätalousministeriö, kertoo Erki Milistver.

Jatkuvasti kehittyvä palvelutarjonta on vahva kilpailutekijä, joka auttaa Nordic Green Energyä sekä palvelemaan nykyisiä asiakkaita paremmin että kasvamaan. Aurinkosähkön pientuotantopakettien lanseeraus on viimeisin osoitus tästä. Nordic Green Energy on luonnollinen valinta asiakkaille, jotka arvostavat uusiutuvaa energiaa, edullista hintaa sekä hyvää palvelua.

— Aurinkopaneelien lisäksi lanseeraamme syyskuussa 2016 myös Aurinkovoima-sähkösopimuksen kaikkien asiakkaiden saataville. Asiakkaamme voivat tuottaa omaa aurinkosähköä hankkimalla meiltä aurinkopaneelit katolleen sekä halutessaan hankkia myös loput sähköt aurinkoenergialla tuotettuna. Lisäksi niinä tunteina, kun asiakkaan paneelit tuottavat enemmän sähköä kuin on kulutusta, ostamme ylijäämäsähkön asiakkaalta reiluun markkinahintaan, kertoo Erki Milistver.

Lisätietoja antaa:
Erki Milistver (Suomi, Ruotsi, Englanti)
Maajohtaja Suomi, Nordic Green Energy, puh +358 40 523 4092
Lataa Pdf-tiedosto

Nordic Green Energy
Nordic Green Energy on Ruotsin ja Suomen vanhin täysin vihreä sähköyhtiö ja on nykyisin pohjoisen johtava vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotetun sähkön toimittaja kotitalouksille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Yritys on edustettuna Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Vuonna 2016 Nordic Green Energy laajenee myös Tanskaan.

[ultimatesocial networks=”facebook,twitter,linkedin,google” url=”https://www.nordicgreen.fi/aurinkopaneelit-kodille-ja-yritykselle-avaimet-kateen-pakettina/” align=”left” skin=”default”]
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää