B2B Sales Manager

Nordic Green Energy on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä. Toimimme Suomessa ja Ruotsissa ja meillä on noin 170 000 asiakasta, joista Suomessa palvelemme yli 100 000 kotitalous-, yritys- ja julkishallinnon asiakasta. Nordic Green Energy on viime vuosina valittu yhdeksi Suomen suositelluimmista sähkönmyyjistä.

Haemme nyt energiseen myyntitiimiin

B2B SALES MANAGERIA

B2B Sales Managerina vastaat yritysmyyntiosaston johtamisesta ja kehittämisestä sekä kannattavasta kasvusta. Tehtävässä kehität osastosi strategiaa, vastaten budjetista ja sen toteutumisesta. Rakennat ja kehität ulkoista myyntikumppaniverkostoa sekä huolehdit, että ohjaamallasi neljän hengen myyntitiimillä on mahdollisuudet onnistua tehtävässään.

Tässä roolissa sinua auttavat onnistumaan aikaisemmat kokemukset myynnin parista. Sinulla on analyyttinen ote toimia sekä halu ja kyky oppia uutta. Uskallat rohkeasti lähteä miettimään ja kehittämän uusia asioita.

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa teknistä tai kaupallista koulutusta. Kykenet sujuvaan kommunikaatioon eri sidosryhmien kanssa ja osaat ilmaista itseäsi suomeksi ja englanniksi.

Miksi meille?

Tarjoamme työn, jossa pääset tärkeään tehtävään kasvattamaan rooliamme sähkönmyynnin kentällä. Nordic Green Energy on ketterä energia-alan toimija, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Energia-ala on murroksessa uusiutuvan energian saadessa entistä isompaa jalansijaa markkinoilla, joten pääset mukaan mielenkiintoiselle matkalle rakentamaan tulevaisuuden energiayhtiötä. Omistajamme on Fjordkraft – yksi Pohjoismaiden suurimmista energiakonserneista. Meillä työskentelee iloinen ja motivoitunut joukko alan asiantuntijoita, joista saat ympärillesi vahvan tuen menestyäksesi tehtävässä. Työntekijänämme saat hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa WasaTalent Oy:n Tuija Koski 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi. Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmään ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 23.1.2022.