Back Office -päällikkö

Viimeisen vuoden aikana Nordic Green Energyllä uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto ja kehitys ovat olleet johdon ja koko organisaation työpöydällä. Suuret niin sisäisiä kuin ulkoisia sidosryhmiä koskevat kokonaisuudet konkretisoituvat kehitysprojektien muodossa tiuhaan tahtiin. Projekteilla on merkittävä suora vaikutus asiakkaidemme kokemaan palvelutasoon ja yrityksenä haluamme varmistaa, että sisäiset rattaat pyörivät saumattomasti 24/7. Järjestelmän käyttö ja kehitys koskee koko organisaatiota, mutta korostuu erityisesti Back Officen puolella, jossa työn luonne on hyvinkin dataintensiivistä. Tästä syystä etsimme Back Office -osastolle päällikköä Vaasaan.

Back Office -päällikön tehtävässä vastaat siitä, miten dataa käsitellään asiakkaan elinkaaren aikana. Käytännössä toimialalla tämä kattaa sopimuskäsittelyn, sanomaliikenteen (Prodat, Mscons), laskutus- ja saatavienhallintaprosessin sekä erilaiset kehitysprojektit. Vaikka jokin käsite kuulostaisi uudelta, ei hätää. Meillä työskentelee Back Officen puolella kymmenkunta tehtäväänsä perehtynyttä ammattilaista, joten Back Officen esimiehenä et ole yksin. Johdon tukea unohtamatta.

Koska kyseessä on monipuolinen esimiestason työtehtävä, annamme suuren painoarvon erityisesti hakijan seuraaville ominaisuuksille: olet innostava ja sparraava esimies, sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, numeroiden kanssa työskentely ei tuota sinulla haasteita ja hahmotat hyvin laajojakin prosesseja. Ja kuten jo aiemmin mainittu, on työn luonne melko dataintensiivistä, joten toivomme hyvää teknistä tietotaitoa. Et siis säikähdä kehitysprojektia, joissa puhutaan ohjelmistokehittämisestä tai vaikkapa järjestelmäintegraatioista useiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Arvostamme myös sitä, että hakijalla on korkeakoulututkinto, kokemusta esimiestyöstä, kokemusta projektien johtamisesta sekä mahdollisesti aiempaa työkokemusta vastaavanlaisesta työtehtävästä. Näitä kaikkia ei ole kiveen kirjoitettu, mutta uskomme tehtävään soveltuvalla henkilöllä olevan näitä ominaisuuksia. Kielitaidosta sen verran, että sidosryhmien hallinta edellyttää vähintään suomen lisäksi hyvää ruotsin ja/tai englannin kielen hallintaa.

Työntekijänämme saat kilpailukykyisen palkan ja ympärillesi mahtavan työporukan. Meidän toimistolla fiilis on hyvä, tutkitusti.

Kiinnostuitko?

Tehtävässä vastaat Petteri Hiipakalle, joka toimii operatiivisten osastojen johtajana ja vastaa mielellään hakua koskeviin kysymyksiin puhelimitse (040 168 2617) arkisin kello 15-16 tai sähköpostitse petteri.hiipakka@nordicgreen.fi.

Lähetä sähköpostia petteri.hiipakka@nordicgreen.fi viimeistään 15.11.2018 mennessä ja liitä hakemuksesi ja CV viestin liitteeksi. Otsikoi viesti ”Hakemus Back Office -päällikkö”. Odotamme, että ilmoitat palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää