BACK OFFICE -TYÖNTEKIJÄ (OSA-AIKAINEN)

Back Office -tiimi on osa Nordic Green Energyn palvelutuotannon kokonaisuutta. Tiimin vastuulle kuuluu muun muassa tekninen sopimuksien ja toimituksien käsittely, sanomaliikenteen ja laskutusprosessin hoito sekä asiakaspalvelijoiden avustaminen palvelutilanteissa.

Avoinna olevan toimen työtehtävät pohjautuvat pääosin tekniseen sopimushallintoon ja sen myötä esille tuleviin asiakaspalvelutilanteisiin. Työ sisältää myös avustamista ongelmanratkaisutilanteissa ja yhteistyökumppanuuksien hoidossa. Edellytämme hakijalta hyvää IT- ja järjestelmäosaamista, Excel-taitoja sekä ratkaisukeskeistä työotetta. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta tai Back Office -työstä luetaan eduksi kielitaidon ohella (suomi, ruotsi).

Työtehtävä on osa-aikainen ja soveltuu erityisen hyvin mm. opiskelijalle, jolla on valmius tehdä työtä opintojen ohella. Palkkaus on tuntipohjainen. Työpaikka sijaitsee Vaasassa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse rekry(at)nordicgreen.fi viimeistään 7.12.2018 mennessä. Otsikoi viesti ”Back Office -työntekijä (osa-aikainen)”. Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Hiipakka: petteri.hiipakka(at)nordicgreen.fi.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää