BACK OFFICE -TYÖNTEKIJÄ

Back Office -tiimi on osa Nordic Green Energyn palvelutuotannon kokonaisuutta. Tiimin vastuulle kuuluu muun muassa tekninen sopimuksien ja toimituksien käsittely, sanomaliikenteen ja laskutusprosessin hoito sekä asiakaspalvelijoiden avustaminen palvelutilanteissa.

Avoinna olevan toimen työtehtävät pohjautuvat pääosin sanomaliikenteeseen ja tiedonvaihtoon ja sen myötä esille tuleviin sidosryhmä- ja ongelmanratkaisutilanteisiin. Työ sisältää myös avustamista sopimuskäsittelyssä ja asiakaspalvelutilanteissa. Edellytämme hakijalta hyvää IT- ja järjestelmäosaamista, Excel-taitoja sekä ratkaisukeskeistä työotetta. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta tai Back Office -työstä luetaan eduksi kielitaidon ohella (suomi, ruotsi). Tehtävän hoidossa hyvä ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön.

Työtehtävä on kokoaikainen. Palkkaus on kuukausipohjainen ja perustuu Energiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimukseen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse rekry(at)nordicgreen.fi viimeistään 20.6.2019 mennessä. Otsikoi viesti ”Back Office -työntekijä (tiedonvaihto)” Lisätietoja tehtävästä antaa Henna Muhonen, etunimi.sukunimi(at)nordicgreen.fi.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää