BACK OFFICE -TYÖNTEKIJÄ

Back Office -tiimi on osa Nordic Green Energyn palvelutuotannon kokonaisuutta. Tiimin vastuulle kuuluu muun muassa tekninen sopimusten ja toimitusten käsittely, sanomaliikenteen ja laskutusprosessin hoito sekä asiakaspalvelijoiden avustaminen erilaisissa palvelutilanteissa.

Avoinna olevan toimen työtehtävät pohjautuvat pääosin tiedonkäsittelyyn (erityisesti asiakkaiden sopimusten käsittelyyn asiakastietojärjestelmässä) ja sen myötä esille tuleviin hallinnollisiin selvitys- ja ongelmanratkaisutilanteisiin. Työ sisältää asiakaspalvelu- ja sidosryhmäkontaktien hoitoa. Edellytämme hakijalta hyvää IT- ja järjestelmäosaamista, Excel-taitoja sekä järjestelmällistä ja tarkkaa työotetta. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta tai Back Office-työstä luetaan eduksi. Ruotsin kielitaito lasketaan suureksi eduksi, sillä Back Officessa käsitellään sekä suomalaisten että ruotsalaisten asiakkaiden sopimuksia. Tehtävän hoidossa vaaditaan tarkkuutta ja priorisointikykyä. Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi datanomi tai tradenomi (tietojenkäsittely).

Työtehtävä on kokoaikainen ja työsuhde on vakituinen. Palkkaus on kuukausipohjainen ja perustuu Energiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimukseen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse rekry@nordicgreen.fi viimeistään 30.6.2020 mennessä. Otsikoi viesti ”Back Office-työntekijä (sopimuskäsittely)”

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen päällikkö Petteri Hiipakka etunimi.sukunimi@nordicgreen.fi.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää