BUSINESS CONTROLLER

Nordic Green Energy pyrkii yhtenä Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä jatkuvasti parantamaan asiakkaiden kokemaa palvelun laatua. Energia-ala on hyvin dataintensiivinen, joten oikean datan kerääminen, muokkaaminen ja hyödyntäminen läpi koko arvoketjun on äärimmäisen tärkeää, jotta pystymme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle mahdollisimman laadukasta palvelua. Tästä syystä haemmekin Vaasan-toimistollemme perustettavaan uuteen työtehtävään Business Controlleria, joka ottaa kokonaisvastuun datan laadusta ja sen hyödyntämisestä liiketoimintaa tukien.

Business Controller on vetovastuussa yhtiön sisäisestä laskennasta. Työtehtäviin kuuluu toiminnanohjausjärjestelmän ja muiden tukijärjestelmien datan laadun varmistaminen sekä laadun parantamisen johtaminen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi Business Controller suunnittelee datasta liiketoiminnan tarvitsemia raportteja ja tuottaa ne ajallaan. Kaiken kaikkiaan datan analysointi, anomalioiden löytäminen ja liiketoiminnan sparraaminen datan valossa on tehtävässä tärkeässä roolissa. Business Controller osallistuu myös yhtiön taloussuunnitteluun ja jossain määrin ulkoisen laskennan tehtäviin.

Datan laadun johtaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä luoda ja kehittää tehokkaita prosesseja datan laadun varmistamiseksi. Liiketoiminnan tukeminen raportoinnin suunnittelun ja toteuttamisen parissa edellyttää, että sinulla on analyyttistä kykyä oppia ymmärtämään liiketoimintaamme sekä matemaattisia taitoja mallintaa sitä raportoinnin kautta. Vaikka jokin käsite kuulostaisi uudelta, ei hätää. Meillä työskentelee IT:n ja datahallinnan parissa kymmenkunta tehtäväänsä perehtynyttä ammattilaista, joten et ole tehtävässäsi yksin. Koska kyseessä on uusi tehtävä, valittavalla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa toimenkuvan muotoutumiseen omien vahvuuksiensa pohjalta ja kasvaa rooliin askel kerrallaan.

Kyseessä on monipuolinen asiantuntijatehtävä, joten annamme suuren painoarvon erityisesti hakijan seuraaville ominaisuuksille:

  • korkeakoulututkinto
  • kokemusta sisäisen laskennan parissa työskentelystä
  • kokemusta datan laadun kehittämisestä ja datan raportoinnillisesta hyödyntämisestä (mielellään dataintensiivisellä alalla)
  • kyky johtaa laajoja ja päällekkäisiä projekteja
  • taito luoda yksinkertaisia prosesseja monimutkaisessa toimintaympäristössä.

Työn luonne on dataintensiivinen, joten toivomme hyviä tietoteknisiä taitoja. Esimerkiksi kokemus QlikView’n käytöstä on iso etu. Sidosryhmien hallinta ja tiivis yhteistyö Ruotsin-yhtiömme kanssa edellyttää suomen taidon lisäksi vähintään hyvää ruotsin ja/tai englannin kielen hallintaa. Työntekijänämme saat kilpailukykyisen palkan ja ympärillesi mahtavan työporukan.

Kiinnostuitko?

Tehtävässä esimiehenäsi toimii Head of Trading Olli Huhta, joka vastaa mielellään hakua koskeviin kysymyksiin puhelimitse numerossa 040 570 2488 seuraavina aikoina: 7.2. klo 14–15, 12.2. klo 10–11 sekä 15.2. klo 13–14. Voit myös lähettää sähköpostia: olli.huhta(at)nordicgreen.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen olli.huhta(at)nordicgreen.fi viimeistään 17.2.2019 mennessä. Hakemuksessa pyydämme ilmoittamaan palkkatoiveesi. Otsikoi viesti ”Hakemus Business Controller”.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää