Digital Marketing Specialist (Vaasa)

Nordic Green Energyn markkinointitiimi kaipaa vahvistusta. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen monipuolista digimarkkinoinnin osaajaa Digital Marketing Specialistin tehtävään. Tässä työssä suunnittelet ja toteutat tuloksellista digimarkkinointia sähkönmyynnin alalla. Työpaikka sijaitsee Vaasassa.

Digital Marketing Specialistina pidät verkkokauppamme pyörät pyörimässä muun muassa hakukonemainonnan keinoin. Keskeinen osa työtä on Google Ads -mainonnan kehittäminen ja optimointi Google Analyticsin dataa hyödyntäen. Koska verkkomainonta muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, kuuluu työhön myös muiden potentiaalisten verkon myyntikanavien ja -keinojen kartoittaminen sekä some-mainontamme kehittäminen.

WordPress-pohjaisten kotisivujen ylläpitäminen ja kehittäminen on myös tärkeä osa työnkuvaa. Asiakaspolun on pysyttävä sujuvana, ja kotisivujen tuettava myyntiämme. Panostamme myös kotisivujen hakusanaoptimointiin (SEO) hakukonemainonnan rinnalla. Koska tehokas mainonta tarvitsee tuekseen terävää viestintää, toivoimme sinun tuottavan erilaisia tekstejä ongelmitta.

Ketä etsimme?
N

Olet analyyttinen ja tarkka datan tutkija, joka osaa nähdä lukujen taakse ja hyödyntää niitä digimainonnan toteuttamisessa.

N

Hallitset digimarkkinoinnin yleisimmät työkalut (Google Ads, Google Analytics, Facebook Business Manager jne.), ja olet kotonasi verkkomainonnan maailmassa. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta SEM-markkinoinnista.

N

Osaat suunnitella ja toteuttaa tuloksellista digimarkkinointia. Tuet ja sparraat jatkuvasti myyntiämme markkinoinnin keinoin.

N

Sinulla on aktiivinen ja innostunut ote uusien digimarkkinoinnin mahdollisuuksien kartoittamiseen.

N

Osaat tuottaa sisältöä sujuvasti suomeksi eri kanaviin.

 
Miksi meille?

Tarjoamme työn, jossa pääset tärkeään tehtävään kasvattamaan rooliamme sähkönmyynnin kentällä. Nordic Green Energy on ketterä energia-alan toimija, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Energia-ala on murroksessa uusiutuvan energian saadessa entistä isompaa jalansijaa markkinoilla, joten pääset mukaan mielenkiintoiselle matkalle rakentamaan tulevaisuuden energiayhtiötä. Omistajamme on Fjordkraft – yksi Pohjoismaiden suurimmista energiakonserneista. Meillä työskentelee iloinen ja motivoitunut joukko alan asiantuntijoita, joista saat ympärillesi vahvan tuen menestyäksesi tehtävässä. Työntekijänämme saat hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.