Elektroninen laskutus

Tiesitkö, että Nordic Green Energyllä yli kaksi kolmasosaa laskuista kulkee ympäristöä säästäen elektronisessa muodossa? Luonnolle ystävällinen e-lasku on myös luotettava, ja saapuu aina ajallaan sähköisesti. E-lasku on mutkaton vaihtoehto paperilaskulle, sillä sähköinen lasku tavoittaa sinut kotona, mökillä ja ulkomailla, missä tahansa oletkin. Paperilasku myös kuluttaa moninkertaisesti e-laskuun verrattuna: e-lasku on noin neljä kertaa ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin perinteinen paperilasku.

Miten saan e-laskun käyttööni?

E-laskutuksen aktivoiminen tapahtuu omassa verkkopankissasi ja sinun tulee valita laskuttajaksi Nordic Green Energy. E-laskutuksen käyttöönoton jälkeen seuraava lasku saattaa tulla vielä paperilaskuna, riippuen e-laskutuksen käyttöönoton päivämäärästä. Mikäli sinulla on kysymyksiä koskien oman pankkisi e-laskutoimintoa, voit aina ottaa yhteyttä omaan pankkiisi maksuasioissa. Nordic Green Energy asiakaspalvelu auttaa myös mielellään sinua laskutusasioissa.

Opiskelijasähkö

Seuraa kulutusta Oma Virta -palvelussa

Asiakkaanamme pääset kätevästi tarkastelemaan laskutustietoja missä vain aktivoimalla maksuttoman Oma Virta -palvelun. Oma Virta on Nordic Green Energyn asiakkaille tarkoitettu online-palvelu, jossa voit seurata sähkönkulutustasi ja laskutustasi. Lisäksi voit tarkastella oman sähkösopimuksen tietoja ja katsoa, ovatko yhteystietosi ajan tasalla. Oma Virta -palvelua voivat käyttää kaikki Nordic Green Energyn asiakkaat, joilla on voimassa oleva sähkösopimus kanssamme.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää