Ehdolla maailman parhaaksi vihreäksi energiabrändiksi 2017

Nordic Green Energy on jälleen valittu finalistiksi CHARGE Energy Branding Conference -tapahtumaan, jossa valitaan maailman parhaat energiabrändit. Nordic Green Energy kisaa Green Brands -kategoriassa.

CHARGE Energy Branding Conference ja tapahtumaan kuuluva CHARGE Awards -kisa järjestetään toistamiseen Islannissa 9.–10.10.2017. Tapahtumassa on mukana energia-alan toimijoita ympäri maailmaa, kuten Uudesta-Seelannista, Saksasta, Isosta-Britanniasta, Suomesta, Norjasta, Portugalista ja Yhdysvalloista. Kansainvälisistä asiantuntijoista koostuva paneeli arvostelee ehdolla olevat energiayhtiöt, ja parhaat energiabrändit valitaan kuudesta eri kategoriasta. Nordic Green Energy on ehdolla jo toistamiseen.

”On hienoa nähdä Nordic Green Energy jälleen finaalissa. Yritys on läpinäkyvä viestijä, tieto-orientoitunut ja halukas laajentamaan vihreyden rajoja esimerkiksi tarjoamalla aurinkovoimaa Pohjoismaissa. Emme etsi ainoastaan vihreintä brändiä, vaan katsomme myös kuinka uniikkeja ja innovatiivisia brändit ovat niiden bisnesmallien, asemoinnin ja asiakaskeskeisyyden näkökulmasta”, sanoo Dr Fridrik Larsen, CHARGE Energy Branding Conferencen perustaja.

Pohjoismaisen energiabrändin toiminnan huomioiminen maailmalla kertoo, että Nordic Green Energy tekee hyvää työtä kovasti kilpailulla alalla.

”Energia-ala on erittäin kilpailtu, ja erottautuminen on varmasti haaste yhtiölle kuin yhtiölle. Olemme erittäin iloisia, että olemme mukana maailmanlaajuisessa vertailussa”, sanoo Nordic Green Energyn toimitusjohtaja Erki Milistver.

Lisätietoja antaa:
Petteri Hiipakka, markkinointipäällikkö, Nordic Green Energy, puh. +358 40 168 2617
Erki Milistver, toimitusjohtaja, Nordic Green Energy, puh. +358 40 523 4092

Nordic Green Energy
Nordic Green Energy on uusiutuvan energian ja kestävien energiaratkaisujen edelläkävijä Pohjoismaissa ja osa norjalaista Troms Kraft -energiakonsernia. Tänä päivänä konserni palvelee yli 300 000 asiakasta Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää