Ehdolla maailman parhaaksi vihreäksi energiabrändiksi

Nordic Green Energy on ehdolla maailman parhaaksi vihreäksi energiabrändiksi CHARGE – Energy Branding konferenssissa. Kilpailussa on ollut mukana 80 listattua energiabrändiä 20 eri maasta.

Maailman ensimmäinen CHARGE energiabrändien kilpailu pidetään 19-20. päivä syyskuuta Reykjavikissa. Energia-alan asiantuntijat ympäri maailmaa kerääntyvät yhteen todistamaan maailman parhaimpien energiabrändien valintaa eri kategorioissa, sekä jakamaan tietoa ja keskustelemaan energia-alan tulevaisuudesta.

CHARGE:n takana on tohtori Fridrik Larsen, LarsEn Energy Brandingin toimitusjohtaja ja maailman johtava asiantuntija energiabrändien osalta:

— Kilpailun päätarkoitus on kohdistaa huomio hyvän brändäyksen tärkeydelle nopeasti muuttuvalla energia-alalla. Yksi keino tälle on nostaa esille hyviä brändejä. Nordic Green Energy hyödyntää taitavasti positiivista brändiään tehden energiasta hauskaa ja yksinkertaista. Samanaikaisesti Nordic Green Energy tuo hyvin esille sen, kuinka vihreän energian valitseminen on hyväksi luonnolle. Tästä johtuen yritys on oiva esimerkki erinomaisesta brändäyksestä, kertoo Fridrik Larsen.

Kilpailussa ehdolle asettamisen takana on asiantuntijapaneeli, jolla on kattava kuva energiamarkkinoista ympäri maailmaa. Nordic Green Energy on ainoana Pohjoismaisena brändinä ehdolla kategoriassa paras vihreä energiabrändi.

— Värin lisääminen energiayhtiön brändiin voi tuntua toivottomalta. Edes vihreän lisääminen ei aina riitä! Siksi brändi ei ole meille pelkästään paketointia ja sisältöä, vaan se on yrityksemme DNA:ssa. Keitä me olemme ja minkä vuoksi teemme työtä. Olemme erittäin ylpeitä, että olemme ehdolla parhaaksi vihreäksi energiabrändiksi, kertoo Nordic Green Energyn toimitusjohtaja, Jan Johnsen.

Lisätietoja antaa:
Erki Milistver (Suomi, Ruotsi, Englanti)
Maajohtaja Suomi, Nordic Green Energy

Nordic Green Energy
Nordic Green Energy on Ruotsin ja Suomen vanhin täysin vihreä sähköyhtiö ja on nykyisin pohjoisen johtava vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotetun sähkön toimittaja kotitalouksille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Yritys on edustettuna Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Vuonna 2016 Nordic Green Energy laajenee myös Tanskaan.

[ultimatesocial networks=”facebook,twitter,linkedin,google” url=”https://www.nordicgreen.fi/ehdolla-maailman-parhaaksi-vihreaksi-energiabrandiksi/” align=”left” skin=”default”]

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää