Olemme Suomen suositelluin sähkönmyyjä vuonna 2017!

Energia, jota voit suositella!

Energia ja energian hinnat eivät välttämättä ole mielessä päivittäin. Nordic Green Energyllä ne ovat, jotta voimme lunastaa paikkamme Suomen suositelluimpana sähköyhtiönä vuosi toisensa perään.

Hyvää energiaa tutkitusti!

Me Nordic Green Energyllä lupaamme, että asiakkaamme voivat suositella meitä. Tähän päästään, kun toimitamme uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan ja palvelemme asiakkaitamme erinomaisesti.

Me tutkimme ja mittaamme lupauksiamme säännöllisesti. Vuoden 2017 asiakastutkimuksen (n=4876*) mukaan 95 % asiakkaistamme suosittelisi meitä ystävilleen ja tuttavilleen. Asiakkaistamme 97 % on tyytyväisiä palveluihimme kokonaisuudessaan.

Nordic Green Energy on Suomen suositelluin sähkönmyyjä vuonna 2017 Taloustutkimus Oy:n tekemän tutkimuksen mukaan!

Nordic Green Energy asiakaslupaukset

Energian hinnat?
Hintalupaus
Asiakkaamme ovat saaneet vuosi toisensa perään sähköä keskiarvoa alhaisemmmilla hinnoilla. Lupaamme aina edullisen energian hinnan, minkä vuoksi päivitämme hintoja aktiivisesti ja tarjoamme kattavan tarjonnan erilaisia sähkösopimuksia. Taloustutkimus 2017 mukaan Nordic Green Energy nähdään Suomen edullisimpana sähkönmyyjänä!
Palvelut?
Palvelulupaus
Nordic Green Energyn asiakkaista 97 % on tyytyväisiä saamiinsa palveluihin (asiakastutkimus 2017). Lupaamme aina erinomaista asiakaspalvelua, luotettavan laskutuksen todellisen kulutuksen mukaan ja selkeän asioinnin. Kehitämme myös asiakasetuja, lisäpalveluita ja laskutuspalveluita jatkuvasti korkean asiakastyytyväisyyden takaamiseksi.
Ympäristövastuu?
Uusiutuvaa energiaa
Taloustutkimus 2017 sen todisti. Nordic Green Energy nähdään Suomen ympäristöystävällisimpänä sähkönmyyjänä. Kaikki kotitaloudet Suomessa voivat itse valita sähköenergian alkuperän tarjonnastamme. Toimitamme vesivoimalla, tuulivoimalla ja aurinkovoimalla tuotettua sähköä sekä Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa.

Vihreä sähkösopimus?

Sähkönhankinta ei saisi olla kallista, hankalaa tai rasittaa luonnon jo rajoitettuja resursseja. Asiakkaamme saavat alkuperämerkittyä vihreää sähköä kilpailukykyiseen hintaan pohjoisen luonnosta. Sähkösopimuksen tekeminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin!