Energia, jota voit suositella!

Energia ja energian hinnat eivät monillakaan ole mielessä päivittäin. Nordic Green Energyllä ne ovat, jotta asiakkaamme voivat jatkossakin olla tyytyväisiä meihin. Asiakkaistamme 90 % suosittelisi meitä ystävilleen ja tuttavilleen.

Hyvää energiaa tutkitusti!

Me Nordic Green Energyllä lupaamme, että asiakkaamme voivat suositella meitä. Tähän päästään, kun toimitamme uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan ja palvelemme asiakkaitamme erinomaisesti.

Me tutkimme ja mittaamme lupauksiamme säännöllisesti. Vuoden 2018 asiakastutkimuksen mukaan 90 % asiakkaistamme suosittelisi meitä ystävilleen ja tuttavilleen. Asiakkaistamme 91 % on tyytyväisiä palveluihimme kokonaisuudessaan.

Nordic Green Energy asiakaslupaukset

Energian hinnat
Hintalupaus
Asiakkaamme ovat saaneet vuosi toisensa perään sähköä kilpailukykyisillä hinnoilla. Lupaamme asiakkaillemme aina kilpailukykyisen energian hinnan, minkä vuoksi päivitämme hintoja aktiivisesti ja tarjoamme kattavan tarjonnan erilaisia sähkösopimuksia.
Palvelut
Palvelulupaus
Nordic Green Energyn asiakkaista 92 % on tyytyväisiä saamiinsa palveluihin (asiakastutkimus 2018). Lupaamme aina erinomaista asiakaspalvelua, luotettavan laskutuksen todellisen kulutuksen mukaan ja selkeän asioinnin. Kehitämme myös asiakasetuja, lisäpalveluita ja laskutuspalveluita jatkuvasti korkean asiakastyytyväisyyden takaamiseksi.
Ympäristövastuu
Uusiutuvaa energiaa
Nordic Green Energy nähdään Suomen ympäristöystävällisimpänä sähkönmyyjänä (Taloustutkimus Oy 2018). Kaikki kotitaloudet Suomessa voivat itse valita sähköenergian alkuperän tarjonnastamme. Toimitamme vesivoimalla, tuulivoimalla ja aurinkovoimalla tuotettua sähköä sekä Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa.

Vihreä sähkösopimus?

Sähkönhankinta ei saisi olla kallista, hankalaa tai rasittaa luonnon jo rajoitettuja resursseja. Asiakkaamme saavat alkuperämerkittyä vihreää sähköä kilpailukykyiseen hintaan pohjoisen luonnosta. Sähkösopimuksen tekeminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin!