Energia, jota voit suositella!

Energia ja energian hinnat eivät välttämättä ole mielessä päivittäin. Nordic Green Energyllä ne ovat, jotta voimme lunastaa paikkamme Suomen suositelluimpana sähköyhtiönä vuosi toisensa perään.

Hyvää energiaa tutkitusti!

Me Nordic Green Energyllä lupaamme, että asiakkaamme voivat suositella meitä. Tähän päästään, kun toimitamme uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan ja palvelemme asiakkaitamme erinomaisesti.

Me tutkimme ja mittaamme lupauksiamme säännöllisesti. Vuoden 2016 asiakastutkimuksen (n=5061*) mukaan 95 % asiakkaistamme suosittelisi meitä ystävilleen ja tuttavilleen. Asiakkaistamme 96 % on tyytyväisiä palveluihimme kokonaisuudessaan.

Nordic Green Energy on myös Taloustutkimus 2016 mukaan Suomen suositelluin sähköyhtiö niin omien asiakkaidensa kuin kaikkien kuluttajien arvioimana.

Nordic Green Energy asiakaslupaukset

Energian hinnat?
Hintalupaus!
Asiakkaamme ovat saaneet vuosi toisensa perään keskiarvoa alhaisempia hintoja. Lupaamme aina edullisen energian hinnan ja siksi päivitämme hintoja aktiivisesti sekä tarjoamme kattavan tarjonnan eri sähkösopimuksia. Taloustutkimus 2016 perusteella Nordic Green Energy nähdään Suomen edullisimpana sähkönmyyjänä!
Palvelut?
Palvelulupaus!
Nordic Green Energyn asiakkaista 96 % ovat tyytyväisiä saamiinsa palveluihin (asiakastutkimus 2016). Lupaamme aina erinomaista asiakaspalvelua, luotettavan laskutus todellisen kulutuksen mukaan ja selkeän asioinnin. Kehitämme myös asiakasetuja, lisäpalveluita ja laskutuspalveluita jatkuvasti korkean asiakastyytyväisyyden takaamiseksi.
Ympäristövastuu?
Uusiutuvaa energiaa!
Taloustutkimus 2016 sen todisti. Nordic Green Energy nähdään Suomen ympäristövastuullisimpana sähkönmyyjänä. Kaikki kotitaloudet Suomessa voivat itse valita sähköenergian alkuperän tarjonnastamme. Toimitamme vesivoimalla, tuulivoimalla ja aurinkovoimalla tuotettua sähköä. Lisäksi toimitamme Suomen luonnonsuojeluliiton EKOenergiaa!

Liity joukkoomme!

Sähkönhankinta ei saisi olla kallista, hankalaa tai rasittaa jo luonnon rajoitettuja resursseja. Asiakkaamme saavat 100 % vihreää sähköä kilpailukykyiseen hintaan pohjoisen luonnosta. Liity sinäkin kasvavaan joukkoomme. Sähkösopimuksen tekeminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin!