Energiaratkaisumyyjä / myyntineuvottelija

Oletko mielestäsi myynti- ja palveluhenkinen henkilö, jonka työote on energinen ja joka vakuuttaa muut neuvottelu- ja viestimistaidoillaan? Mikäli vastasit kyllä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt Tampereen myyntitoimistollemme myyjiä vakituiseen työsuhteeseen. Työtä voi tehdä joko kokopäiväisesti tai esimerkiksi osa-aikaisesti opintojen ohella. Energiaratkaisumyyjänä työskentelet aktiivisesti sähkönmyynnin uusasiakashankinnan parissa, kohderyhmänä kuluttaja-asiakkaat. Työssäsi vastaat uusasiakashankinnasta itsenäisesti ja ahkeralla myyntityöllä, laadit tarjouksia, teet sopimuksia sekä neuvottelet sähkösopimusten ohella muista yrityksen tarjoamista energiapalveluista.  Työssäsi vaalit korkeaa asiakastyytyväisyyttä ja olet merkittävässä asemassa pitkäaikaisten asiakkuuksien luomisessa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden liittyä energiseen joukkoomme. Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä. Sinut perehdytetään tehtävään huolellisesti ja sinulla on mahdollista kasvaa energia-alan ja myynnin ammattilaiseksi. Tehtävän palkka muodostuu pohjapalkasta sekä provisiosta, jolloin voit omalla aktiivisuudella vaikuttaa ansiotasoon.

Tarjoamme:

  • Vakituisen työsuhteen energisessä ja kasvavassa organisaatiossa
  • Kilpailukykyisen palkan, johon voit itse vaikuttaa oman myyntityön kautta
  • Yksityisen työterveyspalvelun sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit
  • Joustavan työn, jossa voit vaikuttaa sekä työn määrään että työaikoihin
  • Mahdollisuuden kehittää itsesi energia-alan ammattilaiseksi

Edellytämme:

  • Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Hyviä ihmissuhde- ja neuvottelutaitoja
  • Tulos- ja tavoitekeskeisyyttä
  • Eduksi katsotaan aiempi kokemus energia-alalta ja myyntityöstä

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen taru.vastila@nordicgreen.fi. Otsikoi viestisi ”Energiaratkaisumyyjä / myyntineuvottelija – Tampere”. Työ alkaa mahdollisimman pian.

[ultimatesocial networks=”facebook,twitter,linkedin,google” url=”https://www.nordicgreen.fi/energiaratkaisumyyja-myyntineuvottelija-2-8-2017″ align=”center” skin=”default”]

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää