IT Service and Development Manager

Julkaistu: 9.5.2022
Hae viimeistään: 29.5.2022
Työaika: Kokopäivätyö
Työsopimuksen muoto: Vakituinen työsuhde
Sijainti: Vaasa

Etsimme Nordic Green Energylle henkilöä IT Service and Development Manager -tehtävään vastaamaan IT-toiminnoista ja liiketoimintaa tukevien resurssien kehityksestä. Vastuualueisiin kuuluu koko ICT-infrastruktuuri, johon sisältyy lukuisia projekteja IT:n ja liiketoiminnan välimaastossa. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Vaasassa.

Tehtävässä keskitytään erityisesti liiketoimintaa kehittävien ja tukevien ratkaisujen suunnitteluun, toteuttamiseen ja ylläpitoon yhdessä IT-tiimin kanssa. Vastaat IT-strategiasta sekä muiden osastojen konsultoimisesta ja tukemisesta IT- ratkaisuilla tehokkuuden ja laadun parantamiseksi. Lisäksi tähän haastavaan, mutta mielenkiintoiseen kokonaisuuteen sisältyy IT-budjetti ja hankinnat sekä sopimusneuvottelut ja sidosryhmien hallinta. Vastaat myös koko organisaation tietoturvan ja käytäntöjen kehittämisestä sekä henkilötietojen käsittelytoimien asetusten mukaisen yhteensopivuuden varmistamisesta.

Tehtävään kuuluu erilaisten kehitysprojektien omistajuus sisältäen suunnittelun ja toteutuksen yhdessä muun organisaation kanssa. Heti työsuhteen alussa pääset mukaan Nordic Green Energyn uuden CRM-järjestelmän ja mobiiliapplikaation käyttöönottoon ja kehitykseen. Tehtävä sisältää hieman matkustamista Suomen ja Ruotsin konttorin välillä ja Suomen rajojen sisäpuolella. Kesälomien suhteen olemme joustavia.

Ketä etsimme?
N

Ideaali kandidaatti on hankkinut kokemusta projektijohtamisesta kehitysprojekteissa, on jämpti neuvottelija ja skarppi tilaaja.

N

Ymmärrät hyvin tämän päivän teknologian päälle, kustannukset mukaan lukien, sekä omaat näkemystä myös tulevasta.

N

Pääset tekemään töitä Pohjoismaisella akselilla, joten suomen kielen lisäksi sujuva englanti ja/tai ruotsi on tärkeää hallita.

N

Arvostamme hands-on-asennetta, jonka avulla pystyt lennosta siirtymään strategian tasolta kiinnittämään kollegasi nettipiuhan.

N

Kokemus erilaisten rajapintojen integraatioista, SQL-tietokannoista ja tietomalleista luetaan haussa eduksi. Nordic Green Energyn käyttämä toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) on Enoro CIS ja käytössämme on useita kymmeniä liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja ja applikaatioita, integraatioiden kera. 

N

Voit olla jo urallasi edennyt huippuosaaja tai urasi alkupuolella oleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Miksi meille?

Nordic Green Energy on ketterä energia-alan toimija, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Energia-ala on murroksessa uusiutuvan energian saadessa entistä isompaa jalansijaa markkinoilla, joten pääset mukaan mielenkiintoiselle matkalle rakentamaan tulevaisuuden energiayhtiötä. Omistajamme on Fjordkraft – yksi Pohjoismaiden suurimmista energiakonserneista. Meillä työskentelee iloinen ja motivoitunut joukko alan asiantuntijoita, joista saat ympärillesi vahvan tuen menestyäksesi tehtävässä. Työntekijänämme saat kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhde-edut sekä joustavat etätyömahdollisuudet.