Sähkö kaikkialle Suomeen - Nordic Green Energy

Me toimitamme sähköä kaikkialla Suomessa. Katso edulliset sähkötarjoukset ja tilaa mieleisesi sopimus helposti heti netissä!

Tilaus verkossa 24/7 – Valitse itse sähkösopimus ja sähkön alkuperä

SÄHKÖ KOTIIN JA MÖKILLE

Helsinki, Tampere tai vaikkapa Oulu. Asuit sitten missä päin Suomea tahansa, voit tehdä sähkösopimuksen helposti muutamassa minuutissa kotisivuillamme.

MUUTTO JA SÄHKÖSOPIMUS

Tee sähkösopimus hyvissä ajoin, kun olet muuttamassa uuteen asuntoon. Näin varmistat, että sähköt ovat päällä ja vältyt verkkoyhtiöiden pikakytkentämaksuilta.

SÄHKÖN HINTA

Sähkön hinnat elävät markkinoilla ympäri vuoden. Lue lisää sähkön hinnasta niin tiedät, mistä käytännössä maksat ostaessasi sähköä.

Sopimukset

Nordic Green Energyn tarjonnasta löydät sopimuksen kodille kuin kodille, milloin tahansa. Haluatko toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen 14 vrk irtisanomisajalla? Valitse tällöin Pörssisähkö tai Kvartaalitakuu. Tai ehkäpä haluat turvata kiinteän sähkön hinnan vuodeksi tai kahdeksi määräaikaisella sopimuksella?

Tutustu eri sopimuksiin!

Sähkö – se tulee luonnosta

Vihreä sähkömme valaisee jo yli 130 000 kotia Suomessa ja Ruotsissa. Jokainen toimittamamme kilowattitunti kotitalouksille on kestävää alkuperämerkittyä vihreää sähköä luonnon antimista. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pienennämme ekologista jalanjälkeämme watti kerrallaan.

Anna äänesi vihreälle sähkölle!

Luotettava sähköyhtiö

Sähkönhankinnan ei tule olla kallista eikä hankalaa. Nordic Green Energyn asiakkaana saat 100% alkuperämerkittyä vihreää sähköä ja aina kilpailukykyisen sähkön hinnan. Lupaamme asiakkaillemme luotettavan laskutuksen ja erinomaista palvelua koko asiakassuhteen ajaksi.

Aika sähköyhtiön vaihdolle?