Edullinen sähkö
kotiin ja mökille

Oletko muuttamassa tai kilpailuttamassa sähköä? Sähkösopimuksen tekeminen onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa.

– Asiakkaista 92 % suosittelee
– Tilaus verkossa 24/7
– Alkuperä 100 % vihreä

SÄHKÖ KOTIIN JA MÖKILLE

Helsinki, Tampere tai vaikkapa Oulu. Asuit sitten missä päin Suomea tahansa, voit tehdä sähkösopimuksen helposti muutamassa minuutissa kotisivuillamme.

ASIAKASPALVELU APUNASI

Me olemme täällä sinua varten! Halusit sitten lisätietoa sähkön laskutuksesta tai sopimuksista, tavoitat meidät arkisin joko puhelimitse tai sähköpostitse.

SÄHKÖN HINTA

Sähkön hinnat elävät markkinoilla ympäri vuoden. Lue lisää sähkön hinnasta niin tiedät, mistä käytännössä maksat ostaessasi sähköä.

Sähkösopimukset

Tarjonnastamme löydät sopimuksen kodille kuin kodille. Haluatko toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen 14 vrk irtisanomisajalla? Valitse tällöin Pörssisähkö tai Kvartaalitakuu. Tai ehkäpä haluat turvata kiinteän sähkön hinnan vuodeksi tai kahdeksi määräaikaisella sopimuksella? Tutustu myös Energiapaketteihin, jonka valitsemalla saat sähköä kiinteään kuukausihintaan.

Tutustu eri sopimuksiin!

Sähköä uusiutuvista lähteistä

Vihreä sähkömme valaisee jo yli 130 000 kotia Suomessa ja Ruotsissa. Jokainen toimittamamme kilowattitunti kotitalouksille on kestävää alkuperämerkittyä vihreää sähköä luonnon antimista. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pienennämme ekologista jalanjälkeämme watti kerrallaan.

Anna äänesi vihreälle sähkölle!

Luotettava sähköyhtiö

Sähkönhankinnan ei tule olla kallista eikä hankalaa. Myymme kotitalouksille alkuperämerkittyä vihreää sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Lupaamme asiakkaillemme luotettavan laskutuksen ja erinomaista palvelua koko asiakassuhteen ajaksi.

Aika sähköyhtiön vaihdolle?