Aurinko L aurinkopaneelit

Aurinko L-paketti on omakotitalon tai pienen maatilan valinta paneeleille. Paketin arvioitu vuosituotto on noin 4600 kWh. L-paketin hinta kuluttajille alkaen 8500 €.

Aurinko L-paketti

Aurinko L on erityisesti pienen maatilan, omakotitalon tai suuren asunnon valinta aurinkopaneeleille. Paketti sisältää 20 aurinkopaneelia, joiden yhteisteho on 5,40 kWp. L-paketin odotettu vuosituotto on 4600 kWh, mikä riittää hyvin pienelektroniikan, valaistuksen, keittiön laitteiden ja muiden elektronisten laitteiden pyörittämiseen.

Hinta alkaen 8500 €

Aurinkopaneelit On grid nge.fi

Aurinko L tuotetiedot

Aurinko L-paketti tulee kohteeseen täydellisenä avaimet käteen -ratkaisuna. Se sisältää asennuskohteen selvityksen rakennusvalvonnasta, laitteiston toimituksen kohteeseen, järjestelmän asennuksen ja läpiviennit (pois lukien timanttityöt), käyttöönoton sekä ilmoituksen sähköyhtiöön pientuotannon liittämisestä sähköverkkoon. Järjestelmää varten ryhmä- tai pääkeskuksessa on oltava vapaat sulakelähdöt. Toimituksen hinta tiilikatolle tai muuten vaikeaan kohteeseen sovitaan tapauskohtaisesti. Tarvittaessa nosturin vuokra lisätään asennushintaan. Mikäli asennuskohde sijaitsee yli 50 km valtuuttamamme asennuskumppanimme toimipisteestä, asennushintaan lisätään matkakuluina 2 €/km alv 0%. Saaristoalueelle tehtävät asennukset sovitaan erikseen. Hinnat ovat alkaen hintoja harjakattoasennuksiin.

 • 20 kpl JA Solarin 270-wattisia paneeleita
 • Yhden aurinkopaneelin koko 1,650 m * 0,991 m * 0,035 m
 • Paneelien kokonaispinta-ala 32,70 neliömetriä
 • Huipputeho 5,40 kWp
 • Odotettu vuosituotto 4600 kWh
 • Kaapelit 40 m (DC) ja liittimet
 • Invertteri Fronius Sumo 5.0-3-M Light

KIINTEISTÖN ARVO
Kiinteistöön asennettu aurinkosähköjärjestelmä nostaa kohteen arvoa, kuten mikä tahansa muu modernisointi tai remontti.

KOTITALOUSVÄHENNYS
Aurinko- tai tuulivoimalan asentamisesta tai ylläpidosta maksetun työkorvauksen perusteella voidaan myöntää kotitalousvähennys.

OMA TUOTANTO
Aurinkopaneelit lisäävät kohteen omavaraisuutta sähkön osalta. Verkkoon kytketyn kohteen tarve ostetulle sähkölle vähenee.

Seuraa omaa tuotantoa helposti!

Kaikki Nordic Green Energyn aurinkopaneelipaketit sisältävät invertterin, joka on yhdistetty valvomoon. Tämän avulla voit seurata omaa aurinkosähkön tuotantoa vaikka joka päivä.

Seuranta on myöskin helppoa. Invertteri sisältää yksilöllisen QR-koodin, jota käyttämällä pääset omalle seurantasivulle. Sivulla näet tietoa mm. tuotantohistoriasta ja reaaliaikaisesta tuotannosta. Sivulla ei myöskään ole henkilökohtaisia asiakas- tai kohdetietoja, joten voit jakaa linkin taloutesi sisällä täysin turvallisesti.

Oman aurinkosähkötuotannon seurantasivu ei maksa mitään ja omalla sivulla näet:

 • Päiväys
 • Paikkakunta, säätilanne ja lämpötila
 • Kokonaistuotanto kWh
 • Tuotanto tänään per invertteri kWh
 • Tuotantokäyrä per kellonaika

Aurinko M - aurinkopaneelit

Tutustu myös Aurinko M-pakettiin, joka sopii mainiosti kerrostaloon, rivitaloon tai pieneen omakotitaloon.