Kuukausitakuun hinnat tammikuu 2020

Kuukausitakuu-sähkösopimuksen sähkön hinnat ajanjaksolle 1.-31.1.2020 ovat nyt julki. Sähkön hinnat ovat: Vesivoima 6,49 snt/kWh, Tuulivoima 6,79 snt/kWh, Aurinkovoima 6,79 snt/kWh ja EKOenergia 6,89 snt/kWh. Kuukausimaksu 3,60 € pysyy samana. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Kuukausitakuu
Kuukausitakuu on sähkösopimus, jossa energian laskutushinta perustuu tukkumarkkinoiden termiinihintoihin ja Nordic Green Energyn sisäänosto- ja toimituskustannuksiin kullekin kuukaudelle. Laskutushinta päivitetään kuukausittain ja se ilmoitetaan viimeistään 14 vuorokautta ennen uuden kuun alkua.

Sähkön laskutus
Laskutuksessa energian hinta perustuu kunkin kuukauden hintaan, jonka voi tarkistaa aina Nordic Green Energyn verkkosivuilla. Hinnoista ei lähetetä erillistä ilmoitusta, vaan hinnat julkaistaan aina Nordic Green Energyn kotisivuilla osoitteessa www.nordicgreen.fi.

Mikäli kiinnostuit Kuukausitakuu-sähkösopimuksesta, voit lukea asiasta lisää klikkaamalla tästä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme tavoittaa arkisin joko puhelimitse 06-357 7750 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)nordicgreen.fi.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää