Kvartaalitakuun hinnat 1.4.–30.6.2019

Kvartaalitakuu-sähkösopimuksen hinnat vuoden 2019 toiselle kvartaalille ovat nyt julki. Uudet sähkön hinnat ovat: Vesivoima 6,29 snt/kWh, Tuulivoima 6,59 snt/kWh, Aurinkovoima 6,59 snt/kWh ja EKOenergia 6,69 snt/kWh. Kuukausimaksu 3,60 € pysyy samana. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %. Seuraavan kvartaalin hinta ilmoitetaan viimeistään 14 vuorokautta ennen sen alkua.

Kvartaalitakuu
Kvartaalitakuu on sähkösopimus, jossa energian laskutushinta perustuu tukkumarkkinoiden termiinihintoihin ja Nordic Green Energyn sisäänosto-ja toimituskustannuksiin. Laskutushinta päivitetään kolmen kuukauden välein ja se ilmoitetaan viimeistään 14 vuorokautta ennen seuraavan kvartaalin alkua.

Hinnanmääräytymisjaksot
Kvartaalitakuun hinnanmääräytymisjaksot (kvartaalit) ovat tammi-maaliskuu (Q1), huhti-kesäkuu (Q2), heinä-syyskuu (Q3) sekä loka-joulukuu (Q4). Nordic Green Energy julkaisee viimeistään 14 vuorokautta ennen uuden hinnanmääräytymisjakson alkua tulevan hinnanmääräytymisjakson hinnat. Hinnoista ei lähetetä erillistä ilmoitusta, vaan hinnat julkaistaan aina Nordic Green Energyn kotisivuilla osoitteessa www.nordicgreen.fi.

Mikäli kiinnostuit Kvartaalitakuu-sähkösopimuksesta, voit lukea asiasta lisää klikkaamalla tästä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme tavoittaa arkisin joko puhelimitse 06-357 7750 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)nordicgreen.fi.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää