MYYNTIJOHTAJA

Tässä uudessa, monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä pääset n. 25 hengen myyntiorganisaation johtajana jalostamaan toimintaamme ja prosessejamme. Johtamasi tiimin jäsenet ovat markkinoinnin, asiakaspalvelun ja myynnin huipputyyppejä, joten odotamme sinulta vahvaa taitoa niin ihmisten kuin prosessienkin johtamiseen. Olet joustava, systemaattinen, kokonaisuuksia hyvin hallitseva ja analyyttinen monitaituri, joka osaa inspiroida muita huippusuorituksiin. Arvostamme erityisesti kokemustasi asiakaskokemuksen kehittämisestä, liittymämyynnistä ja sopimusjuridiikasta. Raportoit toimitusjohtajalle ja kuulut yrityksen johtoryhmään. Olemme vahva pohjoismainen toimija, joten kommunikoithan sujuvasti molemmilla kotimaisilla kielillä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta useamman vuoden kokemusta B2C- ja B2B-myynnistä, sekä vahvaa käsitystä asiakaspalvelun ja markkinoinnin merkityksestä liiketoiminnan pitkäjänteisessä suunnittelussa ja kehittämisessä. Sinulla on vahvat omat verkostot ja pystyt tarvittaessa myös toimimaan KAM-roolissa, joskin päätehtäväsi on myyntiorganisaation kokonaisvaltainen johtaminen. Numerotaitoisena henkilönä kannattavuuslaskelmien, tarjouksien ja budjettien tekeminen on sinulla hyvin hallussa. Päätöksenteossa hyödynnät organisaatossa olevaa tieto- ja kokemuspohjaa, mutta tarvittaessa kykenet myös itsenäiseen ja jämäkkään linjaamiseen. Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto antaa sinulle hyvän pohjan tehtävän menestykselliseen hoitamiseen.

Toimintamme on vakaalla taloudellisella pohjalla ja sitoutuminen yhteisiin tavoitteisiin on vahva. Tarjoamme viihtyisän työympäristön, jonka rennossa hengessä annamme tilaa henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun.  Myyntijohtajana sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus rakentaa yhteistä tarinaamme nopeasti kehittyvällä alalla. Olemme innostuneita tulevaisuuden tarjoamista mahdollisuuksista ja haluamme nähdä myös sinussa intohimoa ja positiivisuutta sähkömyyntiin ja sen jatkuvaan kehittämiseen.

Tule mukaan rakentamaan kestävää tulevaisuutta kanssamme!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Erki Milistver 16.9. ja 22.9. klo 15–17, puh. 040 523 4092, sekä MPS-konsultti Daniel Särs to 10.9. klo 11–12 ja to 24.9. klo 10–12, puh. 020 746 9620. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakemuslomakkeen kautta 27.9.2020 mennessä.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää