Hyvä taloudellinen tulos vuonna 2015

Taloudellisesti vuosi 2015 oli Nordic Green Energylle hyvä vuosi. Liikevaihtoa kertyi 113 miljoonaa euroa ja tulosta 4,7 miljoonaa euroa. Vuodesta 2016 yritys odottaa tapahtumarikasta – kasvu jatkuu edelleen ja samalla parannetaan palveluntarjontaa syventämällä yhteistyötä emokonserni Troms Kraftin kanssa sekä konsernin tytäryhtiö Ishavskraftin kanssa.

Nordic Green Energyn vuoden 2015 taloudellista tulosta sekä kannattavuutta voidaan pitää hyvänä. Liikevaihtoa kertyi 113 MEUR ja tulosta 4,7 MEUR, joka oli merkittävä parannus vuoden 2014 tulokseen nähden (1,7 MEUR).

— Kaiken lisäksi viime vuonna yrityksemme asiakasmäärä jatkoi reipasta kasvua sekä Suomessa että Ruotsissa, kertoo Nordic Green Energyn toimitusjohtaja, Jan Inge Johnsen.

Vuonna 2015 Nordic Green Energy toimitti yhteensä 2770 GWh vain uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä kuluttajille, yrityksille ja julkiselle sektorille.

— Suomessa kasvu oli erityisen vahvaa kuluttajamyynnin puolella ja se loi vakaan pohjan koko yrityksen kannattavuuden kasvulle, kertoo Nordic Green Energyn Suomen maajohtaja, Erki Milistver.

Vuonna 2016 Nordic Green Energyn keskittyy edelleen kehittämään asiakaspalveluaan sekä myyntitoimintojaan. Lisäksi yritys tulee lanseeraamaan uusia tuotteita sekä laajentamaan energiasektorin uusille liiketoiminta-alueille.

Vuosi 2016 on tuonut tullessaan myös muita positiivisia muutoksia. Nordic Green Energyn emokonserni Troms Kraft konsolidoi keväällä 2016 Norjan neljänneksi suurimman sähkönmyyjän Ishavskraft AS:n kokonaan konsernirakenteeseensa ja Nordic Green Energy tulee syventämään yhteistyötä eri konsernimaiden kanssa tuottaen sitä kautta uusia Pohjoismaisia palveluratkaisuja asiakkailleen.

— Odotamme innolla syvenevää yhteistyötä, jossa voimme käyttää konserniyhtiöiden yhdistettyä osaamista konsernin sisällä. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemman ja laadukkaamman palvelutarjonnan, ensiluokkaista palvelua ja luonnollisesti 100% uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä kaikissa Pohjoismaissa, kertoo maajohtaja, Erki Milistver.

Lisätietoja antaa:
Erki Milistver (Suomi, Ruotsi, Englanti)
Maajohtaja Suomi, Nordic Green Energy

Nordic Green Energy
Nordic Green Energy on Ruotsin ja Suomen vanhin täysin vihreä sähköyhtiö ja on nykyisin pohjoisen johtava vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotetun sähkön toimittaja kotitalouksille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Yritys on edustettuna Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Vuonna 2016 Nordic Green Energy laajenee myös Tanskaan.

[ultimatesocial networks=”facebook,twitter,linkedin,google” url=”https://www.nordicgreen.fi/nordic-green-energy-hyva-taloudellinen-tulos-vuonna-2015/” align=”left” skin=”default”]
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää