OptiWatti pistää lämmityskulut kuriin

Sähkölämmitys voi haukata leijonanosan kodin energiankulutuksesta. Huoneiden käyttömäärät ja -ajat vaihtelevat paljon, ja jos niiden lämpötilaa ei ohjata tarkasti, tapahtuu turhaa ylilämmitystä. OptiWatti -ohjausjärjestelmä optimoi jokaisen huoneen lämpötilan erikseen, minkä ansiosta voit säästää jopa 40 prosenttia lämmityskuluissa. Syötä haluamasi lämpötilat, ja OptiWattimme hoitaa loput!

 

OptiWattimme maksaa itsensä takaisin keskimäärin jo kolmessa vuodessa! Voit ohjata järjestelmällä mm. suorasähkölämmityksellä toimivia patteri-, katto- ja lattialämmityksiä, ilmalämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia.

OptiWatti asennetaan kodin tai mökin nykyisen lämmitysjärjestelmän oheen, ja kaikki lämmityslaitteet kootaan yhteen käyttöliittymään. Käyttäjä asettaa haluamansa lämpötilat huone- ja tuntikohtaisesti viikon eri päiville, jonka jälkeen ohjausjärjestelmä pitää huolen toivottujen lämpötilojen toteutumisesta.

OptiWatin ansiosta huoneiden lämpötila voidaan asettaa alhaisemmaksi esimerkiksi työpäivän ajaksi, jolloin vältytään turhalta lämmitykseltä. Ohjausjärjestelmän käyttö ja kulutuksen huonekohtainen seuranta on tehty helpoksi, sillä se onnistuu tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella – vaikka etänä!

Yhdistä OptiWatti Pörssisähköön, ja OptiWatti ohjaa sähkön käyttöä edullisimmille tunneille.
Älykäs ohjausjärjestelmä lisää asuinmukavuutta: huoneissa on oikea lämpötila oikeaan aikaan.
N

Lämmitys vie suurimman osan kodin energiankulutuksesta. OptiWatin avulla voit säästää jopa 40 % kotisi lämmityskuluissa.

N

Eri huoneiden käyttötarve vaihtelee paljon eri aikoihin. OptiWatilla voit säätää lämpötiloja helposti sekä huone- että tuntikohtaisesti.

N

Järjestelmä kokoaa kaikki kodin lämmityslaitteet yhteen, mikä tekee kodin lämmityksen ohjaamisen helpoksi ja tehokkaaksi.

N

OptiWatti oppii kunkin huoneen reagoinnin lämmitykseen. Lisäksi optimoinnissa huomioidaan mm. ulkolämpötila ja sääennuste.

N

Saat rahoillesi vastinetta! Investointi OptiWattiin maksaa itsensä takaisin keskimäärin noin kolmessa vuodessa.

Ota yhteyttä myyntiin!

Usein kysyttyä!

Mitä laitteita OptiWattiin kuuluu?

Keskusyksikkö ohjaa lämmitystä ja muodostaa internetyhteyden. Releet ohjaavat lämmityslaitteita ja infrapunaohjaimet lämpöpumppuja. Anturit mittaavat kunkin huoneen lämpötilaa ja ilmankosteutta. Laitteistoon kuuluvat myös vesivuotoanturit, jotka hälyttävät mahdollisesta vesivuodosta.

Minkälaista lämmitystä OptiWatilla voi ohjata?

OptiWatilla voi ohjata suorasähkölämmityksellä toimivia patteri-, lattia-, katto- ja ikkunalämmityksiä, ilmalämpöpumppuja, lämminvesivaraajia sekä auton lämmittimiä. Uusia ohjattavia kohteita lisätään järjestelmään jatkuvasti.

Edellyttääkö OptiWatti tiettyä sähkösopimusta?

Ei edellytä. Suosittelemme kuitenkin Pörssisähköä OptiWatin käyttäjille. Pörssisähköä käytettäessä OptiWatti ohjaa lämmitysajankohdat automaattisesti niille tunneille, jolloin sähkö on halvimmillaan sähköpörssissä. Näin saat kaiken hyödyn irti OptiWatti-järjestelmästä!

Kuinka OptiWatti asennetaan?

Asennuksen suorittaa ammattitaitoinen OptiWatin valtuuttama sähköurakoitsija, jolla on tarvittavat asennusluvat. Keskikokoisen omakotitalon OptiWatti-asennus kestää arviolta noin 4–5 tuntia. Asennuksen jälkeen järjestelmä on käyttövalmis.