Back Office -työntekijä

Hae viimeistään: 15.9.2022
Työaika: Kokopäivätyö
Työsopimuksen muoto: Vakituinen työsuhde

Back Office -osasto on osa Nordic Green Energyn palvelutuotannon kokonaisuutta. Osaston vastuulle kuuluu mm. tekninen sopimusten ja toimitusten käsittely, tiedonvaihto, laskutus sekä asiakaspalvelun taustatukena toimiminen erilaisissa palvelutilanteissa. Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Back Office -työntekijää.

Avoinna olevan toimen työtehtävät pohjautuvat pääosin tiedonkäsittelyyn (erityisesti asiakas- ja sopimustiedon käsittelyyn asiakastietojärjestelmässä) ja sen myötä esille tuleviin hallinnollisiin selvitys- ja ongelmanratkaisutilanteisiin. Tässä työssä pääset syventymään kasvavaan energia-alaan ja hallinnollisiin toimistotehtäviin. Työ ei sisällä myynti- tai puhelintyötä, mutta voi sisältää jonkin verran asiakaskontakteja. Edellytämme hakijalta järjestelmäosaamista tai kykyä oppia nopeasti uusia järjestelmiä, Excel-taitoja sekä järjestelmällistä ja tarkkaa työotetta. Aiempi kokemus hallinnollisesta tietojenkäsittelystä tai kokemus tietokantoihin perustuvista asiakastietojärjestelmistä luetaan eduksi. Tehtävässä menestyt suomen kielellä, mutta ruotsin kielitaito lasketaan eduksi, sillä toimimme sekä Suomen että Ruotsin sähkömarkkinoilla. Tehtävän hoidossa vaaditaan tarkkuutta ja priorisointikykyä.

Ketä etsimme?
N

Olet tarkka ja järjestelmällinen työssäsi.

N

Opit nopeasti uusia järjestelmiä.

N

Pystyt työskentelemään itsenäisesti rutiininomaisissa ja vaihtuvissa työtehtävissä.

N

Sinulla on hyvät ongelmanratkaisukyvyt.

N

Ilmaiset itseäsi sujuvasti kirjallisesti, mieluiten sekä suomeksi että ruotsiksi.

Mitä tarjoamme sinulle?
N

Mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittämään energia-alan osaamistasi.

N

Hyvät työsuhde-edut.

N

Viihtyisän työympäristön energisessä ja kasvavassa organisaatiossa.

N

Työyhteisön, joka viihtyy yhdessä ja tukee toisiaan aina tarpeen tullen!

Palkkaus on kuukausiperusteinen ja perustuu Energiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimukseen. Työ alkaa mahdollisimman pian – aloitusajankohta on sovittavissa.