CRM Digital Marketing Specialist

Hae viimeistään: 23.9.2022
Työaika: Kokopäivätyö
Työsopimuksen muoto: Vakituinen työsuhde

Nordic Green Energy etsii iloiseen joukkoonsa CRM Digital Marketing Specialistia. Tehtävä on yrityksessämme uusi ja tarjoaa loistavat mahdollisuudet päästä kehittämään asiakasviestintäämme uuden CRM-järjestelmän kautta. Työskentelet osana yrityksen suomalaista markkinointitiimiä, vastaten CRM-asiakasviestinnästä suomalaisille kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Nordic Green Energy on kansainvälinen yhtiö ja osa pohjoismaista energiakonserni Elmera Groupia, joten pääset tekemään tiivistä yhteistyötä myös pohjoismaisten kollegoidemme kanssa.

Nordic Green Energyllä on useiden vuosien ulkopuolisten tutkimusten pohjalta yksi Suomen tyytyväisimmistä asiakaskannoista. Omien asiakastyytyväisyystutkimusten mukaan asiakkaidemme suositteluprosentti on ollut yli 90%. Tehtävässä pääset siis suunnittelemaan ja toteuttamaan CRM-asiakasviestintää erittäin tyytyväiselle asiakaskannalle. Rakennat järjestelmään automatisoituja ja kohderyhmäkohtaisia viestintäpolkuja asiakkaan koko elinkaaren ajalle. Huolehdit siitä, että viestinnällinen punainen lanka kulkee mukana koko asiakkuuden ajan. Analysoit dataa ja osaat tuottaa raportteja. Vastaat myös asiakastyytyväisyystutkimuksen ja muiden asiakaskyselyiden toteutuksesta CRM-järjestelmän kautta. Idearikkaana ja kekseliäänä henkilönä osaat ajatella asioiden edelle, seuraat alan trendejä ja pohdit, minkälaisin viestinnällisin keinoin saamme pidettyä erittäin tyytyväiset asiakkaamme tyytyväisinä jatkossakin!

Päätoimipisteemme sijaitsee Vaasassa, mutta tehtävässä voit hyödyntää joustavasti myös etä- ja hybridityötä. Tässä roolissa pääset toimimaan yhdessä Suomen suurimmista energia-alan toimijoista, ollen tiimisi kanssa tärkeässä roolissa rakentamassa koko yrityksemme menestystarinaa.

Ketä etsimme?
N

Sinulla on korkeakoulututkinto ja aikaisempaa kokemusta CRM-asiakasviestinnästä. Myös markkinoinnin automaatio on sinulle tuttua.

N

Olet oma-aloitteinen, kehittämishaluinen ja halukas ottamaan vastuullesi koko CRM-asiakasviestinnän. Tukenasi on oma tiimisi ja muu organisaatio.

N

Sinulla on teknistä ymmärrystä ja olet analyyttinen, sillä järjestelmäymmärrys ja siellä operoiminen, datan tulkinta ja raportointi ovat keskeisiä osa-alueita tässä tehtävässä

N

Sinulla on erittäin hyvä Suomen kielen taito ja osaat kirjoittaa erikanavaisia asiakasviestejä eri kohderyhmille

N

Pärjäät sujuvasti myös englanniksi, Ruotsin kieli on plussaa

Miksi meille?

Nordic Green Energy on ketterä energia-alan toimija, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Olemme yksi Suomen suurimmista energia-alan toimijoista. Energia-ala on murroksessa uusiutuvan energian saadessa entistä isompaa jalansijaa markkinoilla, joten pääset mukaan mielenkiintoiselle matkalle rakentamaan tulevaisuuden energiayhtiötä. Omistajamme Elmera Group – yksi Pohjoismaiden suurimmista energiakonserneista yli miljoonalla asiakkaalla, tarjoaa meille vahvan tuen. Meillä työskentelee iloinen ja motivoitunut joukko alan ammattilaisia, joista saat ympärillesi vahvan tuen menestyäksesi tehtävässä. Työntekijänämme saat hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.