Vihreän energian myyntiedustaja

Haluatko kehittyä ja kasvaa myynnin ammattilaiseksi tai oletko jo sillä polulla? Tule tekemään myyntityötä kanssamme tuotteilla, joista puhutaan nykyhetkellä lähes jokaisessa kotitaloudessa!

Etsimme nyt uusia myyntineuvottelijoita myymään Nordic Green Energyn vihreää sähköä suomalaisiin koteihin.

Tarjolla on tilaisuus lähteä kasvavalle energia-alalle ja päästä vaikuttamaan suomalaisten kotitalouksien sähkön käyttötaitoihin, säästämiseen sekä energiaviisauteen. Avoinna on useampi myyntiedustajan paikka asiakkaamme uudistettuun myyntitiimiin, minkä pääpainona on tehdä uusasiakashankintaa laadukkaalla ja konsultoivalla myyntiotteella.

Työhön koulutetaan ja aiempaa vastaavaa kokemusta et välttämättä tarvitse. Työssä menestyminen vaatii ensi sijassa myyntihalua sekä sujuvaa suomen kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Nordic Green Energyllä pääset kehittymään työssäsi jatkuvasti, sillä myyntineuvottelijoiden tietotaitoja syvennetään myös aiemman osaamisen karttuessa. Urapolut talon sisällä mahdollistavat etenemisesi niin halutessasi pitemmän ajan puitteissa! Vietämme porukalla erilaisia tiimihetkiä, välillä aloitamme päivän yhteisellä aamupalalla tai palkitsemme työntekijöitämme hyvin sujuneen myyntikisan päätteeksi.

Töitä tehdään arkisin ja Vaasassa järjestettävän alkukoulutusjakson jälkeen työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Koulutusjakso vaatii paikallaoloa noin kuukauden verran joka arkipäivä.

Työssä on kiinteä kuukausipalkka + provisio myyntisi mukaan ja ensimmäiseltä kolmelta kuukaudelta on mahdollista saada takuuprovisiota!

Työsuhde solmitaan aluksi Manpowerin kautta puolen vuoden ajaksi. Työsuhteen jatkuminen suoraan Nordic Green Energyn kanssa on tavoitteena ja haluna, eli etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä tehtävään.

 

Kiinnostuitko?

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Hae tehtävään oheisen hakulinkin kautta ja liitä mukaan halutessasi myös hakemusdokumenttisi!

Hakea kannattaa mahdollisimman pian, sillä prosessia viedään eteenpäin jo hakuajan sisällä! Itse työ alkaa huhtikuussa 2023.

Lisätietoa tehtävästä saat Miia Sinkolta p. 040 1930 347, miia.sinkko@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.