Tuotepäällikkö

Nordic Green Energy (NGE) etsii nyt kehityshakuista ja analyyttistä tuotepäällikköä vastaamaan yhtiön tuoteportfoliosta. Energia-alan murrokset ja muuttunut maailmantilanne ovat näkyneet sähkömarkkinoilla mm. nopeana hintavaihteluna, jonka seurauksena sähkömyynnissä on kyettävä reagoimaan vaihteleviin olosuhteisiin nopeasti. Tästä syystä asiakkaita palvelevien energiaratkaisujen ja houkuttelevien tuotteiden kehittäminen on meille entistä tärkeämpää. Markkinoilla näkyvä lisääntyvä kiinnostus pörssisähköä kohtaan luo meille uusia mahdollisuuksia, ja osana pohjoismaista Elmera-energiakonsernia meillä on erinomaiset lähtökohdat tuoda Suomen ja Ruotsin markkinoille mielenkiintoisia ratkaisuja ja tuotteita.

Tuotepäällikön roolissa vastaat tuotteidemme ja ratkaisujemme tuloksellisesta toiminnasta, toiminnan ohjauksesta sekä kehittämisestä. Toimit asiantuntijana myynnin tukena ja hinnoittelussa. Tuotepäällikkönä pääset siis tekemään varsin monipuolista sidosryhmäyhteistyötä aidosti pohjoismaisessa toimintaympäristössä. Päätoimipisteemme sijaitsee Vaasassa, josta palvelemme sekä Suomessa että Ruotsissa olevia asiakkaitamme. Matalan organisaation vuoksi pystymme toimimaan ketterästi, ja pystyt myös rakentamaan osaamista varsin monipuolisesti kiinnostuksesi mukaan. Tässä tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tuoda osaamisesi ja intosi varsin mielenkiintoisessa käännekohdassa olevan yritystoiminnan kehittämiseen.

Ketä etsimme?
  • Odotamme sinulta tehtävään sopivaa korkeakoulutusta (esim. kaupallinen tai tekninen) sekä yli viiden vuoden kokemusta vastuullisista vastaavanlaisista tehtävistä, joissa työsi pääpainopiste on voinut olla myynnissä tai tuotekehityksessä.
  • Olet numero-orientoitunut ja analyyttinen päätöksentekijä, joka pystyy vetämään erikokoisia projekteja ammattitaitoisesti.
  • Työskentelytyyliltäsi olet yhteistyökykyinen, aktiivinen ja läpivientikykyinen.
  • Ongelmanratkaisussa sinulla on kykyä vaihtaa tarkastelunäkökulmaa eli hahmotat nopeasti kokonaiskuvan, mutta kykenet myös huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä vaativiin tehtäviin (esim. sopimusten hallinnassa).
  • Tehtävässä tarvitaan myös hyvää kykyä neuvotella ja viestiä IT-ratkaisuista, joten onhan sinulla myös kiinnostusta perehtyä teknisiin kysymyksiin.
  • Teemme tiivistä pohjoismaista yhteistyötä, joten suomen ja englannin lisäksi ruotsin kielen vahva hallinta on ehdoton etu.
Miksi meille?

Nordic Green Energy on ketterä energia-alan toimija, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Olemme yksi Suomen suurimmista energia-alan toimijoista. Meillä työskentelee iloinen ja motivoitunut joukko alan ammattilaisia, joista saat ympärillesi vahvan tuen menestyäksesi tehtävässä. Työntekijänämme saat hyvät työsuhde-edut, kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä erinomaisen työterveyshuollon ja kilpailukykyisen palkan. Omistajamme Elmera, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista energiakonserneista yli miljoonalla asiakkaalla, tarjoaa vahvat resurssit tulevaisuuden energiayhtiön rakentamiseen.