Sähköä kotiisi pakettihintaan

Valitse kulutuksesi mukaan joko Energia S-, Energia M- tai Energia L -paketti, ja saat sähköä aina kiinteään kuukausihintaan. Näin tiedät ennakolta sähkölaskusi summan eikä sinun tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihteluista markkinoilla!

Sähkösopimus kulutuksen mukaan

Valitse kotiisi sopiva energiapaketti arvioidun vuosikulutuksesi mukaan. Voit tarkistaa sähkönkulutuksesi helposti edellisestä sähkölaskustasi tai nykyisestä sähköyhtiöstäsi.

Energia S -paketti

Energia S -paketti sopii kotitalouksille, joiden sähkönkulutus on vuodessa korkeintaan 2000 kWh. Tällaisia koteja ovat useimmiten kerrostaloasunnot, kuten yksiöt ja kaksiot.

Energia M -paketti

Energia M -paketti sopii kotitalouksille, joiden sähkönkulutus on vuodessa korkeintaan 4000 kWh. Paketti soveltuu useimmille rivitaloasunnoille, joissa ei ole sähkölämmitystä.

Energia L -paketti

Energia L -paketti sopii kotitalouksille, joiden sähkönkulutus on vuodessa korkeintaan 6000 kWh. Tällaisia asuntoja ovat usein rivitalot sekä paritalot, joissa ei ole sähkölämmitystä.

Mitä jos kulutukseni ylittää paketin rajan? Ylimenevä osuus laskutetaan Suomen alueen toteutuneeseen spot-hintaan, johon lisätään välityspalkkio 1,36 snt/kWh (sis. alv 24 %). Muistathan, että Energiapakettiin ei sisälly sähkön siirron osuus.

Tutustu myös määräaikaisiin sopimuksiimme, joissa sähkön hinta pysyy kiinteänä koko sopimuskauden ajan!

Valitse kotiisi uusiutuvaa energiaa

Energia S-, Energia M– ja Energia L -paketeissa sähkön alkuperä on vesivoima. Kaikki Nordic Green Energyn myymä uusiutuva energia on alkuperätodennettua. Tekemällä tämän sähkösopimuksen tuet uusiutuvan energian tuotantoa ja pidät huolen, että sähkönkulutuksesi ei rasita turhaan ympäristöä. Mikäli haluat, voit valita sopimukseen lisäksi EKOenergia-merkinnän, joka tekee sähköstäsi Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa.