Energiapaketit

Valitse kulutuksesi mukaan joko S-, M- tai L – Energiapaketti, ja saat sähköä aina kiinteään kuukausihintaan. Näin tiedät ennakolta sähkölaskusi summan eikä sinun tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihteluista markkinoilla!

Sähkösopimus kulutuksen mukaan

Valitse kotiisi sopiva energiapaketti arvioidun vuosikulutuksesi mukaan. Voit tarkistaa sähkönkulutuksesi helposti edellisestä sähkölaskustasi tai nykyisestä sähköyhtiöstäsi.

Energia S -paketti

sopii kotitalouksille, joiden sähkönkulutus on vuodessa korkeintaan 2000 kWh. Tällaisia koteja ovat useimmiten kerrostaloasunnot, kuten yksiöt ja kaksiot.

Energia M -paketti

sopii kotitalouksille, joiden sähkönkulutus on vuodessa korkeintaan 4000 kWh. Paketti soveltuu useimmille rivitaloasunnoille, joissa ei ole sähkölämmitystä.

Energia L -paketti

sopii kotitalouksille, joiden sähkönkulutus on vuodessa korkeintaan 6000 kWh. Tällaisia asuntoja ovat usein rivitalot sekä paritalot, joissa ei ole sähkölämmitystä.

Mitä jos kulutukseni ylittää paketin rajan? Ylimenevä osuus laskutetaan Suomen alueen toteutuneeseen spot-hintaan, johon lisätään välityspalkkio 1,36 snt/kWh (sis. alv 24 %). Muistathan, että Energiapakettiin ei sisälly sähkön siirron osuus.

Tutustu määräaikaisiin sopimuksiimme, joissa sähkön hinta pysyy kiinteänä koko sopimuskauden ajan!
Kuukausitakuu-sopimuksessa sähkön hinta vaihtuu kuukauden välein, joten voit ennakoida laskujasi.