Kuukausi- ja kvartaalitakuun hintaseuranta

Tältä sivulta voit tarkistaa sähkönhintasi, jos sinulla on kuukausi- tai kvartaalitakuu-sopimus. Julkaisemme hinnat täällä aina viimeistään 14 vuorokautta ennen uuden kuukauden tai kvartaalin alkua. Hinnoista ei lähetetä erillistä ilmoitusta.

Haluatko aina ajantasaiset hinnat?
Tekemällä Pörssisähkö-sopimuksen saat tuntihinnoiteltua sähköä alhaisella välityspalkkiolla.
SMARTTI-sopimuksella vakautta ja säästöjä

SMARTTI-sopimuksella saat markkinahintaa seuraavan sopimuksen edut ja kiinteähintaisen sopimuksen turvan.

Kuukausitakuussa hinta on kiinteä kunkin kuukauden. Hinnat voit tarkistaa aina tältä sivulta. Oheisesta taulukosta näet energian laskutushinnat (snt/kWh) kuukausittain. Hinnat ovat vesivoima-sopimuksen hintoja ja sisältävät arvonlisäveron.

Julkaisemme hinnat täällä aina viimeistään 14 vuorokautta ennen uuden kuukauden alkua. Hinnoista ei lähetetä erillistä ilmoitusta.

Mikäli kiinnostuit Kuukausitakuusta, suosittelemme tutustumaan myös Nordic Green Energyn Pörssisähköön. Pörssisähkössä energian hinta perustuu Suomen alueen Spot-hintaan ja välityspalkkioomme energialle. Lisätietoja Pörssisähköstä löydät klikkaamalla tästä.

Table by Visualizer

(Laskutushinnat snt/kWh. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.)

Kvartaalitakuussa hinta on kiinteä kolmen kuukauden jaksoissa. Laskutuksessa hinta perustuu kunkin kvartaalin hintaan, jonka voi tarkistaa tältä sivulta. Voit tutustua kunkin kvartaalin Vesivoima-sähkösopimuksen arvonlisäverolliseen laskutushintaan taulukossa. Julkaisemme hinnat täällä aina viimeistään 14 vuorokautta ennen uuden kvartaalin alkua. Hinnoista ei lähetetä erillistä ilmoitusta.

Table by Visualizer

(Laskutushinnat snt/kWh. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.)