Tarjoukset

Valitse edullinen vihreä sähkö. Se on hyväksi niin luonnolle kuin kukkarollesi. Katso ajantasaiset erikoistarjoukset ja tee uusi sähkösopimus helposti kotiisi. Se vie vain muutaman minuutin aikaasi.

Pörssisähkö ilman välityspalkkiota

Nyt löydät tarjonnastamme myös Pörssisähkön täysin ilman välityspalkkiota! Maksat sähköstä suoraan Pörssisähkön hinnan mukaan sekä kiinteän kuukausimaksun, joka kattaa Nordic Green Energyn sähkönhankinnan, laskutuksen ja palveluiden kustannukset. Tarjous koskee vesivoimalla tuotettua sähköä.

Sähköä kiinteään pakettihintaan

Jos et halua pohtia, paljonko tulevan sähkölaskun summa on, Energiapaketti on valintasi. Valitse kulutuksesi mukaan joko Energia S-, Energia M- tai Energia L-paketti, ja saat sähköä kotiisi aina ennakolta tiedossa olevaan kiinteään kuukausihintaan!

Suosittelemme

Valitse EKOenergia-sähkö, ja muuta sopimuksesi Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaksi sähköksi. Näin olet mukana tukemassa EKOenergia-sertifointia. Kun valitset EKOenergian, lahjoitamme jokaisesta myydystä EKOenergia-merkitystä megawattitunnista vähintään 0,10 € EKOenergian ilmastorahastoon. Rahasto investoi uuteen uusiutuvan energian tuotantoon tai energiansäästöhankkeisiin.