Tarjoukset

Valitse edullinen vihreä sähkö. Se on hyväksi niin luonnolle kuin kukkarollesi. Katso ajantasaiset erikoistarjoukset ja tee uusi sähkösopimus helposti kotiisi. Se vie vain muutaman minuutin aikaasi.

Pörssisähkö ilman välityspalkkiota

Nyt löydät tarjonnastamme myös Pörssisähkön täysin ilman välityspalkkiota! Maksat sähköstä suoraan Pörssisähkön hinnan mukaan sekä kiinteän kuukausimaksun, joka kattaa Nordic Green Energyn sähkönhankinnan, laskutuksen ja palveluiden kustannukset. Tarjous koskee vesivoimalla tuotettua sähköä.

Pakettihinta kerrostalolle

Nordic Green Energyn Kerrostalopaketti-sähkösopimus on fiksu valinta kerrostaloasujille. Sopimuksessa maksat sähköstä kuukausittain kiinteän pakettihinnan, joka pysyy samana koko sopimuskauden. Sopimuksen voi tilata kerrostaloon vuosikulutuksen ollessa enintään 4000 kWh.

Suosittelemme

Valitse Ekoenergia-merkintä ja muuta sopimuksesi Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaksi sähköksi. Näin olet mukana tukemassa Ekoenergia-sertifointia. Kun valitset Ekoenergian, lahjoitamme jokaisesta myydystä Ekoenergia-merkitystä megawattitunnista vähintään 0,10 € Ekoenergian ilmastorahastoon. Rahasto investoi uuteen uusiutuvan energian tuotantoon tai energiansäästöhankkeisiin.