Sähkötarjous kotiisi

Sähkötarjous kodille kuin kodille kaikkialla Suomessa. Katso ajantasaiset edulliset sähkötarjoukset ja tee sähkösopimus helposti heti netissä. Uuden Nordic Green Energyn sähkösopimuksen tilaaminen onnistuu niin nykyiseen asuntoosi kuin uuteen asuntoosi, jos olet muuttamassa.

Voit valita laskutustavan täysin vapaasti, ei lisäkuluja. Lisätietoja laskusta löydät klikkaamalla tästä.

Määräaikainen

24 kuukautta

N

Kuukausimaksuttomissa sopimuksissa maksat käyttämästäsi sähköstä vain energian hinnan mukaan ilman kuukausimaksua (0,00 €/kk).

N

Sähkösopimus ilman kuukausimaksua soveltuu erityisesti kerrostaloille, koska kuukausimaksu ei vaikuta sähkölaskuun.

N

Sähkön alkuperän, lisäpalvelut ja laskutustavan voit valita tuttuun tapaan täysin itse tilauksen yhteydessä.

N

Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta: laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan.

N

Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei määräaikaa, jolloin voit vaihtaa sen halutessasi muuhun sopimukseen veloituksetta.

Pörssisähkö

Ei määräaikaa

(Välityspalkkio)

Alennus -10 €

Voiko tilauksen tehdä puhelimessa?
Sähkösopimuksen voi solmia arkisin kello 9-19 myös puhelimitse 06-357 7750.
Toimiiko Nordic Green Energy alueellani?
Toimitamme sähköä kaikkialle Suomeen pois lukien Ahvenanmaan alue.
Sähkötarjous kotiisi

Sähkösopimuksissa on eroja, eikä pienikulutuksisen kodin tarpeet ole samat kuin esimerkiksi sähkölämmitteisen omakotitalon. Siksi sopivan sähkösopimuksen valitseminen on tärkeää. Mikäli tarvitset apua sähkösopimuksen valitsemisessa, auttaa asiakaspalvelumme sinua mielellään! Soita numeroon 06 357 7750 arkisin klo 9–19 välisenä aikana tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)nordicgreen.fi.

Sähkötarjouksia on monenlaisia ja paras sähkötarjous juuri sinun kodillesi löytyy usein hintoja vertailemalla. Sähkötarjous, jossa on halvin sähkön hinta, ei välttämättä ole edullisin vaihtoehto kodillesi. Mikäli asut yksiössä tai kaksiossa, voi kuukausimaksusta muodostua suurikin kustannus sähkölaskuusi. Tällöin kannattaa valita kuukausimaksuton sähkösopimus.

Sähkötarjousten hinnat muuttuvat jatkuvasti, mutta historiallisesti edullisin sähkön hinta on tullut usein pörssisähköllä. Suomen Spot-keskihinta oli 5,80 snt/kWh vuonna 2018. Jos tähän lisätään Pörssisähkön välityspalkkio 0,16 snt/kWh, muodostuu vuoden 2018 laskutuksen energian keskihinnaksi 5,96 snt/kWh.