Nordic Green Energy ja Fjordkraft

Nordic Green Energy on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä. Suomessa ja Ruotsissa toimivalla Nordic Green Energyllä on noin 170 000 asiakasta, joista Suomessa palvellaan yli 100 000 kotitalous-, yritys- ja julkishallinnon asiakasta. Nordic Green Energy on viime vuosina valittu yhdeksi Suomen suositelluimmista sähkönmyyjistä. Nordic Green Energy on osa Fjordkraft-energiakonsernia, joka on Pohjoismaiden suurimpia sähkönmyyjiä palvellen yli miljoonaa kotitalous-, yritys- ja julkishallinnon asiakasta. Fjordkraft on listattu Oslon pörssiin ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 7,1 miljardia Norjan kruunua.

 
 
 

Nordic Green Energy Suomessa

Aloitimme toimintamme Suomessa syksyllä 2008. Rekisteröinnistä lähtien Suomen päätoimistomme on sijainnut Vaasassa, josta käsin suomalainen organisaatiomme palvelee kaikkia asiakasryhmiä tänäkin päivänä. Palvelutarjonnastamme löydät vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotetun sähkön. Lisäksi voit valita EKOenergia-merkityn sähkön ja antaa tukesi konkreettiselle työlle ympäristön hyväksi.

Fjordkraft

Fjordkraft on johtava brändi sekä suurin sähkönmyyjä Norjan sähkömarkkinoilla. Yhtiö toimittaa sähköä arviolta 1,8 miljoonalle ihmiselle yli miljoonassa käyttöpaikassa kotitalouksissa, yrityksissä ja julkisissa yhteisöissä ympäri Norjaa.

Fjordkraftista tuli matkapuhelinpalvelujen tarjoaja huhtikuussa 2017, ja se on tällä hetkellä Norjassa alan suurin palveluntarjoaja ilman omaa verkkoa. Kolmannen kvartaalin lopussa yhtiöllä oli lähes 122 000 matkapuhelinasiakasta.

Fjordkraftilla on vahva sitoutuminen yhteiskuntaan ja se on ilmastoneutraali yritys, joka investoi innovatiivisiin palveluihin paremman ympäristön puolesta. Kiitettyä ilmastohanketta Klimanjaroa, joka vaatii kaikkia toimittajia olemaan ilmastoneutraaleja, nimettiin YK: n ilmastopalkinnon ”Momentum for Change” voittajiksi YK: n ilmastokonferenssissa Katowicessa 2018. Fjordkraft on ensimmäinen norjalainen yritys, joka on saanut palkinnon. Klimanjaron kanssa yritys käyttää ostovoimaansa ja vaatii, että kaikkien toimittajien, jotka haluavat toimittaa tavaroita ja palveluja Fjordkraftille, on oltava ilmastoneutraaleja.

Fjordkraftin pääkonttori on Bergenissä ja muut toimistot sijaitsevat Trondheimissa, Sandefjordissa, Oslossa, Stavangerissa, Vinstrassa, Hamarissa, Kongsvingerissä ja Sortlandissa. Vuonna 2019 kokonaisliikevaihto oli 7,1 miljardia Norjan kruunua. Fjordkraft Holding ASA listattiin Oslon pörssiin 21. maaliskuuta 2018.

Olisit ehkä kiinnostunut myös:

Mitä sähkömarkömarkkinoilla tapahtuu?

Me kerromme! Uppoudu sähkömarkkinoihin kuukausittain julkaistavien sähkömarkkinakatsauksiemme avulla.

Sähkön hinta syyniin

Mistä sähkön hinta koostuu? Entä mikä sähkösopimus on historiallisesti edullisin? Lue lisää!