Media ja
yhteistyö

Edustatko urheiluseuraa, mediaa tai etsitkö esimerkiksi kumppania projektiisi? Me Nordic Green Energyllä kartoitamme jatkuvasti uusia yhteistyöratkaisuja sekä medioita. Kaikki tarjoukset tulee lähettää lomakkeella, jonka löydät tältä sivulta.

Me teemme monenlaista yhteistyötä

  • Huom! Yhteistyöehdotukset käydään läpi kvartaaleittain. Ehdotukset, jotka koskevat yli kuuden (6) kuukauden mittaista ajanjaksoa, kuten liitto-, liiga-, joukkue- tai yksilötason kumppanuudet, päätetään kokonaisille kalenterivuosille tai kausille loka-marraskuussa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Millaisia yhteistyökuvioita
me etsimme?

Nordic Green Energyllä etsimme jatkuvasti uusia mediaratkaisuja, myyntikumppaneita ja muita yhteistyömalleja. Yhteistyöllä tähtäämme liiketoimintamme kehittämiseen, brändimme vahvistamiseen sekä asiakassuhteiden lujittamiseen olemassa olevien ja potentiaalisten uusien asiakkaiden kanssa. Yhteistyön tulee antaa meille mahdollisuuksia, jotka tukevat arvojamme ja toiminta-ajatustamme. Lisäksi yhteistyön tuloksen tulee vastata taloudellista tukeamme ja yhteistyö tulee voida nähdä positiivisessa valossa.

Kuinka me työskentelemme Nordic Green Energyllä?

Meidän tapamme on tehdä asiat läpinäkyvästi ja tehokkaasti. Yrityksemme perustamisesta lähtien ajava voima on ollut visio kestävämmästä energiatuotannosta ja asiakkaidemme pienemmästä hiilijalanjäljestä. Yksi toimintamme tärkeä mittari on myös korkea asiakastyytyväisyys ja koko henkilöstömme on sitoutettu toimimaan korkean asiakastyytyväisyyden saavuttamiseksi. Viimeisimmän asiakastutkimuksemme (2018) mukaan 90 % asiakkaistamme suosittelisi meitä ja 92 % on tyytyväisiä palveluihimme kokonaisuudessaan. Tyytyväisyystekijät otetaan huomioon myös yhteistyökumppaneiden valinnassa.