Konserni

Olemme osa norjalaista Troms Kraft -energiakonsernia. Troms Kraft on perustettu vuonna 1898. Konserni on merkittävä sähköntuottaja ja sähköverkkojen omistaja Norjassa. Lisäksi konserni panostaa uusiutuvan energian kehittämiseen ja myyntiin.

Troms Kraft -energiakonserni

Nordic Green Energy on norjalaisen Troms Kraft-energiakonsernin tytäryhtiö. Konserni on merkittävä sähköntuottaja ja sähköverkkojen omistaja. Lisäksi konserni panostaa uusiutuvan energian kehittämiseen ja myyntiin. Konsernin liiketoiminnan ydinosa-alueet ovat: sähköntuotanto, verkkotoiminta, rakennustoiminta ja sähkönmyynti loppukäyttäjille. Konsernilla on liiketoimintaa Norjassa, Ruotsissa, sekä Suomessa ja konserni palvelee yli 300 000 asiakasta Pohjoismaissa.

0
Yritysasiakasta
0
Kuluttaja-asiakasta
0
Julkista asiakasta

Konsernitiedot

Konsernin pääkonttori sijaitsee Tromssan kaupungissa Norjassa. Konserniin kuuluu täys- tai osaomistusten kautta kymmenkunta tytäryhtiötä Pohjoismaissa, joita ovat muun muassa Nordic Green Energy, Ishavskraft AS, Troms Kraft Nett AS, Troms Kraft Produksjon As ja Troms Kraft Ström AS. Konsernin omistuksessa on tällä hetkellä 11 vesivoimalaitosta sekä tuulivoimapuisto. Tytäryhtiö Nordic Green Energy toimii tällä hetkellä Suomessa ja Ruotsissa.

0
Työntekijää
0
Liikevaihto miljoonaa euroa
0
Asiakkaiden vuosikulutus miljoonaa kWh
0
Tuotantolaitosta
0
Konserniyhtiötä
0
Kilometriä sähköverkkoa