Energinen ympäristö keskellä Vaasaa

Nordic Green Energy on norjalaisen Troms Kraft -energiakonsernin tytäryhtiö ja edelläkävijä vihreän sähkön myynnissä Suomessa sekä Ruotsissa. Palveluksessamme työskentelee tällä hetkellä yli 60 energia-alan ammattilaista, joista noin 30 Suomessa. Tavoitteemme on olla kestävää kehitystä edistävä toimija yhteiskunnassa ja samanaikaisesti vähentää omaa sekä asiakkaidemme vaikutusta ympäristöön energian osalta.

Henkilöstöllämme on keskeinen rooli tavoitteiden saavuttamiseksi. Henkilöstömme koostuu motivoituneista, palveluhenkisistä ja ammattitaitoisista osaajista, jotka ahertavat kohti yhteistä päämäärää. Vastuumme on huolehtia henkilöstöstämme. Vain näin voimme tarjota erinomaista palvelua kaikille asiakasryhmillemme ympäri vuoden.

Tarjoamme henkilöstöllemme aina hyvät henkilöstöedut, yksityisen terveydenhuollon ja mielekkään energisen työympäristön. Kaikki työntekijämme saavat aina kattavan tehtävän mukaisen koulutuksen, esimiesten ja henkilökunnan tuen sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen.

Avoimet hakemukset voi toimittaa osoitteeseen rekry@nordicgreen.fi. Hakemusten ja ansioluetteloiden säilytysaika on kuusi (6) kuukautta.