VIESTINTÄKOORDINAATTORI

Nordic Green Energy etsii markkinoinnin ja viestinnän monitaituria viestintäkoordinaattorin tehtävään Vaasaan. Työ on määräaikainen äitiysloman sijaisuus, jonka kesto on vähintään 12 kuukautta. Tänä aikana viestintäkoordinaattori saa laajan koulutuksen energia-alaan ja mahdollisuuden syventää omaa osaamistaan mm. digitaalisen markkinointiviestinnän, asiakasviestinnän, sisällöntuotannon ja sidosryhmätyöskentelyn parissa.

Tehtävään sopii henkilö, jolla on terävä kynä ja joka hallitsee myös sisältöjen suunnittelun ja julkaisemisen eri kanavissa. Työtehtäviin kuuluu mm. uutiskirjeiden sekä verkkojulkaisujen -ja kampanjoiden suunnittelu ja toteutus, sosiaalisen median hallinnointi, hakukoneoptimointi, hakukone- ja display-mainonta, asiakasviestintä, verkkoanalytiikan hallinta sekä sisältöjen suunnittelu messuille ja tapahtumiin. Arvostamme aiempaa kokemusta energia-alalta, mutta erityisen arvokkaana näemme aikaisemman osaamisen WordPress-järjestelmästä.

Edellytämme hakijalta:

  • erinomaista kirjallista suomen kielen hallintaa,
  • hyvää verkkomarkkinoinnin osaamista (mm. Google Ads),
  • aiempaa kokemusta markkinoinnin ja/tai viestinnän tehtävistä,
  • graafista silmää ja Photoshop-osaamista,
  • luovaa mieltä ja oma-aloitteisuutta,
  • kykyä oppia järjestelmiä nopeasti sekä
  • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Työntekijänämme saat kilpailukykyisen palkan ja ympärillesi mahtavan työporukan. Meidän toimistollamme on hyvä meininki, tutkitusti!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivisten osastojen johtaja Petteri Hiipakka: puh. 040 168 2617 (arkisin klo 15-16 ajanjaksolla 4.3. – 8.3. & 19.3. – 22.3.) tai petteri.hiipakka(at)nordicgreen.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry(at)nordicgreen.fi 22.3.2019 mennessä. Otsikoi viesti ”Viestintäkoordinaattori”. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää