Jopo Cruiser -arvonta 28.2.–26.3.2018

Järjestäjä
Switch Nordic Green AB Filial Finland, Myllykatu 15, 65100 Vaasa

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet henkilöt Suomessa.

Osallistumisaika
Osallistumisaika on 28.2.–26.3.2018. 26.3.2018 jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta mukaan arvontaan. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen.

Kuinka osallistua arvontaan
Osallistu arvontaan täyttämällä tarvittavat yhteystiedot ja kertomalla Nordic Green Energyn kilpailusivulla, minkä omavalintaisen ympäristöteon olisit valmis tekemään. Osallistumalla arvontaan annat Nordic Green Energylle luvan lähettää antamaasi sähköpostiosoitteiseen uutiskirjeitä, joita lähetetään noin kerran kuukaudessa. Halutessasi voit koska tahansa perua uutiskirjeen tilauksen. Osallistujien kirjoittamia ympäristötekoja voidaan hyödyntää Nordic Green Energyn markkinoinnissa anonyymisti.

Palkinto ja sen arvonta
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi Jopo Cruiser -polkupyörä (suositushinta 549 €). Arvonta suoritetaan viikon 13 aikana ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa voittajan uudelleen, mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta. Palkinnon arvo sisältää arvonlisäveron 24 %. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

Järjestäjän vastuu
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat Järjestäjän, arvonnan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Verot
Järjestäjä sitoutuu maksamaan mahdolliset lakisääteiset maksut ja verot palkinnosta.

Keitä säännöt koskevat
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.