Asiakasedut

Yritysten sähkönhankinnan kustannukset muodostuvat usein suureksikin osaksi yrityksen kustannusrakennetta toimialasta riippumatta. Vihreän sähkön ja edullisten hintojen lisäksi on olemassa monta muuta hyvää syytä valita Nordic Green Energy.

  • Henkilöstöetu-ohjelma
  • Todistus uusiutuvan energian käytöstä
  • Referenssinäkyvyys ja yhteistyö

Tärkeää tietoa

Pohjoismaiset ratkaisut

Onko yritykselläsi toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa tai Norjassa. Asiakkaanamme voit tehdä yhden Nordic Green Energyn hankintasopimuksen kaikkii maihin yhdellä kertaa keskitetysti.

Markkinaraportit päätöksenteon tukena

Asiakkaillemme oikea palvelu oikeaan sähkönhankinnan tarpeeseen on ehdottomasti tärkeintä, mutta myös tieto on valttia. Nordic Green Energyn räätälöityjen sähkönhankinnan ratkaisujen piirissä olevat yritysasiakkaat saavat veloituksetta viikottain kattavan markkinaraportin suoraan salkunhallinnasta vastaavalta asiantuntijalta.

Henkilöstöetu-ohjelma työntekijöillesi

Nordic Green Energy yritysasiakkaana voit tarjota 100% vihreää sähköä yrityksesi henkilöstölle henkilöstöetu-kampanjan alennettuun hintaan. Henkilöstöetu-ohjelman aktivointi tapahtuu helposti ja kaikki alennetut hinnat ovat käytettävissä vain yhdellä klikkauksella muutamassa minuutissa.

Kestävä valinta mukana viestinnässä

Uskomme, että yrityksesi sidosryhmät ja asiakkaat arvostavat myöskin vihreää valintaasi. Yritysasiakkaanamme saat todistuksen vihreän sähkön käytöstä ja lisäksi taivumme moneen muuhunkin. Nostamme mielellämme energian osalta ilmastotalkoissa mukana olevia yrityksiä esille kotisivuillamme, projekteissa tai esimerkiksi uutiskirjeissä.