Aurinkopaneelit yritykselle

Tilaa aurinkopaneelit yritykselle. Nordic Green Energy aurinkopaneelipaketteihin kuuluvat kaikki mitä tarvitset ryhtyäksesi aurinkosähkön tuottajaksi. Paneelit, kuljetus, asennus ja opastus.

Aurinkopaneelit erikokoisille yrityksille

Aurinko 10-paketti, aurinkopaneelit yritykselle

Aurinko 10 -paketti on mm. asunto-osakeyhtiön ja maatilan fiksu valinta. Paketti sisältää 40 paneelia, joiden yhteisteho on 10,8 kWp. Hinta paketille alkaen 12 600 euroa (alv 0%).

Aurinko 20-paketti, aurinkopaneelit yritykselle

Aurinko 20 -paketti on mm. kaupan, ison maatilan tai varastohallin valinta. Paketti sisältää 80 paneelia, joiden yhteisteho on 21,6 kWp. Hinta paketille alkaen 24 100 euroa (alv 0%).

Aurinko 30-paketti, aurinkopaneelit yritykselle

Aurinko 30 -paketti on suuremman kohteen ekologinen ja järkevä valinta. Paketti sisältää 114 paneelia, joiden yhteisteho on 30,78 kWp. Hinta paketille alkaen 33 500 euroa (alv 0%).

Avaimet käteen -ratkaisu

Kun valitset aurinkopaneelit Nordic Green Energyltä, saat koko paketin yhdellä iskulla. Lopullinen tarjoushinta yrityksellesi on selkeä pakettiratkaisu. Aurinkopaneelien toimitus, asennus ja kytkentä kuuluvat kaikki pakettien hintoihin. Mahdollinen etukäteen tehtävä suunnittelukäynti veloitetaan erikseen.

Luotettavat aurinkopaneelit

  • Pitkät takuuajat paneeleille ja asennukselle
  • Optimaaliset Suomen olosuhteisiin
  • Avaimet käteen -toimitus

Miksi aurinkopaneelit?

Oma tuotanto
Tuo säästöä!
Aurinkopaneeleilla tuotat sähköä itse ja pienennät sähkölaskua. Paneelit kytketään sähköverkkoon ja ne tuottavat sähköä kaikille käyttöpaikan laitteille. Tällöin ostetun sähkön tarve vähenee.
Ympäristö
Ekologinen valinta!
Aurinkosähkö on yksi maailman ympäristölle ystävällisimmistä tuotantomuodoista. Aurinkopaneeleilla itse tuotettu sähkö täyttää vaativimmatkin uusiutuvan energian kriteerit.
Ylijäämäsähkö
Myy sähköä!
Voit myydä ylijäämäsähkösi sähköverkkoon ja tienata selvää rahaa. Lupaamme tarvittaessa ostaa kaiken tuottamasi aurinkosähkön Suomen alueen markkinahintaan.
Takuu
Turvallinen valinta!
Kaikille toimittamillemme paneeleille myönnetään 25 vuoden tehotuottotakuu ja valmistusvirhetakuu on voimassa 10 vuotta.
Laatu
Tuo varmuutta!
Käyttämämme paneelit ovat erinomaisen hyötysuhteen monikidepaneeleja. Paneeleilla on IEC- UL-, CE- ja CEC –hyväksynnät. Paneelien sopimusvalmistajilla on hallussaan TÜV ja MCS UKAS sekä ISO 9001:2008 sertifikaatit.
Helppoa
Avaimet käteen-ratkaisu!
Tilaamasi paketti sisältää niin toimituksen kuin asennuksen. Sinun ei tarvitse itse ryhtyä sähköinsinööriksi. Kaikki paneeleihin liittyvä sisältyy pakettihintaan!

Usein kysyttyä

1.Miten aurinkopaneelit kytketään?
Aurinkopaneelit kytketään kohteeseen sarjan piireihin. Tilanteesta riippuen yhdessä piirissä on 8 – 22 paneelia. Alle 26 paneelin voimaloissa paneelit asennetaan yleensä yhdelle katon lappeelle, mutta käyttämällä kahdella MPPT:llä (maksimitehopisteseuraimella) varustettua invertteriä ne voidaan asentaa myös kahdelle lappeelle.

2.Mitä tapahtuu jos tuotan sähköä enemmän kuin käytän?
Voit myydä ylijäämäsähkön sähköverkkoon Nordic Green Energyn avulla Suomen alueen markkinahintaan. Voit lukea lisää pientuotannon myymisestä klikkaamalla tästä.

3.Myyttekö aurinkopaneeleita kaikille yrityksille?
Voit ostaa aurinkopaneelit Nordic Green Energyltä, vaikka et olisi sähkönmyynnin asiakas.

4.Paljonko aurinkopaneelit tuottavat sähköä?
1 kWp paneeleita, eli noin 4 nykypäivän monikideaurinkopaneelia tuottaa oikein asennettuna suotuisissa säteilyolosuhteissa 850 – 920 kWh sähköä vuodessa.

5.Riittääkö Suomessa tarpeeksi aurinkoa?
Riittää oikein hyvin. Suomen valoisa kesä ja matalat keskilämpötilat sopivat hyvin aurinkopaneelien toiminnalle.

6.Miten katon materiaali ja suunta vaikuttavat aurinkopaneeleihin?
Katon materiaali vaikuttaa käytettävään kiinnitysjärjestelmään. Jokaiselle kattotyypille löytyy sopiva kiinnitysjärjestelmä. Suuntaus vaikuttaa aurinkopaneelien vuosituottoon ja päivän sisäiseen tuotantoprofiiliin. Etelään suunnattu paneeli tuottaa eniten sähköenergiaa vuositasolla. Paneelit voidaan asentaa joko tasa- tai harjakatolle, tyypillisesti 15-30 asteen kulmaan.

7.Voiko paneelit maksaa osissa?
Paneeleille on mahdollista hakea rahoitusta. Huomaathan, että Suomessa useat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät rahoitusta yrityksen hankintoihin ja rahoitusta voi kysyä myös omalta pankilta.

8.Miten pien-/mikrotuotanto verotetaan?
Yrityksillä verorajana on yli 800 MWh (800 000 kWh) tuotanto vuodessa.

9.Voiko yritys hakea tukea aurinkopaneelien hankintaan?
Yritys tai yhteisö voi hakea harkinnanvaraista TEM-investointitukea 25 % aurinkosähkövoimalaprojektin laskennallisista kustannuksista. Oikein suunniteltu ja toteutettu aurinkosähkövoimala tarjoaa jopa 7-10 % tuoton sijoitetulle pääomalle.

ELY-investointitukikelpoinen maatilayritys voi hakea investointitukea 40 % aurinkosähkövoimalaprojektin laskennallista kustannuksista. Kun maatilayritys täyttää investointituen ehdot ja tuotettu sähkö käytetään tuotannolliseen maataloustoimintaan, niin tuen saamiseen on hyvät edellytykset.