Aurinko 10-paketti, aurinkopaneelit yritykselle

Aurinko 10 -paketti on mm. asunto-osakeyhtiön nappivalinta paneeleille. Paketin odotettu vuosituotto on 9200 kWh. 10-paketin hinta yrityksille alkaen 12 600 € (alv 0 %).

Aurinko 10 -paketti

Aurinko 10 soveltuu hyvin asunto-osakeyhtiöille, yrityskiinteistöille ja maatiloille. Paketti sisältää 40 aurinkopaneelia, joiden yhteisteho on 10,8 kWp. Paketin odotettu vuosituotto on 9200 kWh, mikä laskee ostettavan sähkön määrää selvästi vuosittain (sähkön siirto ja myynti). Suosittelemme Aurinko 10 -pakettia kohteille, joiden sähkön vuosikulutus on vähintään 60 000 kWh vuodessa.

Hinta alkaen 12 600 €

Aurinkopaneelit On grid nge.fi

Aurinko 10 -tuotetiedot

Aurinko 10 -paketti tulee kohteeseen avaimet käteen -ratkaisuna. Se sisältää asennuskohteen selvityksen rakennusvalvonnasta, laitteiston toimituksen kohteeseen, järjestelmän asennuksen ja läpiviennit (pois lukien timanttityöt), käyttöönoton sekä ilmoituksen sähköyhtiöön pientuotannon liittämisestä sähköverkkoon. Järjestelmää varten ryhmä- tai pääkeskuksessa on oltava vapaat sulakelähdöt. Toimituksen hinta tiilikatolle tai muuten vaikeaan kohteeseen sovitaan tapauskohtaisesti. Tarvittaessa nosturin vuokra lisätään asennushintaan. Mikäli asennuskohde sijaitsee yli 50 km valtuuttamamme asennuskumppanimme toimipisteestä, asennushintaan lisätään matkakuluina 2 €/km alv 0%. Saaristoalueelle tehtävät asennukset sovitaan erikseen. Hinnat ovat alkaen hintoja harjakattoasennuksiin.

 • 40 kpl JA Solarin 270-wattisia paneeleita
 • Yhden aurinkopaneelin koko 1,650 m * 0,991 m * 0,035 m
 • Paneelien kokonaispinta-ala 65,41 neliömetriä
 • Huipputeho 10,8 kWp
 • Odotettu vuosituotto 9200 kWh
 • Kaapelit 80 m (DC) ja liittimet
 • Invertteri ABB TRIO 8.5 TL-OUTD

YMPÄRISTÖ
Aurinkosähkö on ekologinen valinta. Aurinkopaneeleilla itse tuotettu sähkö täyttää vaativimmatkin uusiutuvan energian kriteerit.

KIINTEISTÖN ARVO
Kiinteistöön asennettu aurinkosähköjärjestelmä nostaa kohteen arvoa, kuten mikä tahansa muu modernisointi tai remontti.

OMA TUOTANTO
Aurinkopaneelit lisäävät omavaraisuutta sähkön osalta, jolloin ostetun sähkön määrä pienenee (sähkön siirto ja myynti).

Seuraa yrityksen omaa tuotantoa!

Kaikki Nordic Green Energyn aurinkopaneelipaketit sisältävät invertterin, joka on yhdistetty valvomoon. Tämän avulla voit seurata yrityksesi aurinkosähkön tuotantoa vaikka joka päivä.

Seuranta on myöskin helppoa. Invertteri sisältää yksilöllisen QR-koodin, jota käyttämällä pääset omalle seurantasivulle. Sivulla näet tietoa mm. tuotantohistoriasta ja reaaliaikaisesta tuotannosta. Sivulla ei myöskään ole yrityksen asiakas- tai kohdetietoja, joten voit jakaa linkin yrityksesi sisällä täysin turvallisesti.

Oman aurinkosähkötuotannon seurantasivu ei maksa mitään ja omalla sivulla näet:

 • Päiväys
 • Paikkakunta, säätilanne ja lämpötila
 • Kokonaistuotanto kWh
 • Tuotanto tänään per invertteri kWh
 • Tuotantokäyrä per kellonaika

Aurinko 20-paketti, aurinkopaneelit yritykselle

Tutustu myös Aurinko 20 -pakettiin. Fiksu valinta niin kaupalle kuin isolle kiinteistölle.

Aurinko 30-paketti, aurinkopaneelit yritykselle

Lue lisää Aurinko 30 -paketista. 114 paneelin kokonaisuus soveltuu suurellekkin yritykselle.