Aurinko 20-paketti, aurinkopaneelit yritykselle

Aurinko 20 -paketti on kaupan, varastohallin tai ison kiinteistön valinta. Paketin odotettu vuosituotto on 18 500 kWh. 20-paketin hinta yrityksille alkaen 24 100 € (alv 0%).

Aurinko 20 -paketti

Aurinko 20 soveltuu hyvin suurille maatiloille, kiinteistöille, varastohalleille ja esimerkiksi kaupoille. Paketti sisältää 80 aurinkopaneelia, joiden yhteisteho on 21,6 kWp. Paketin odotettu vuosituotto on 18 500 kWh, mikä laskee ostettavan sähkön määrää huomattavasti (sähkön siirto ja myynti). Paketissa paneelien kokonaispinta-ala on 130,81 neliömetriä. Suosittelemme Aurinko 20 -pakettia kohteille, joiden sähkön vuosikulutus on vähintään 90 000 kWh vuodessa.

Hinta alkaen 24 100 €

Aurinkopaneelit On grid nge.fi

Aurinko 20 -tuotetiedot

Aurinko 20 -paketti tulee kohteeseen avaimet käteen -ratkaisuna. Se sisältää asennuskohteen selvityksen rakennusvalvonnasta, laitteiston toimituksen kohteeseen, järjestelmän asennuksen ja läpiviennit (pois lukien timanttityöt), käyttöönoton sekä ilmoituksen sähköyhtiöön pientuotannon liittämisestä sähköverkkoon. Järjestelmää varten ryhmä- tai pääkeskuksessa on oltava vapaat sulakelähdöt. Toimituksen hinta tiilikatolle tai muuten vaikeaan kohteeseen sovitaan tapauskohtaisesti. Tarvittaessa nosturin vuokra lisätään asennushintaan. Mikäli asennuskohde sijaitsee yli 50 km valtuuttamamme asennuskumppanimme toimipisteestä, asennushintaan lisätään matkakuluina 2 €/km alv 0%. Saaristoalueelle tehtävät asennukset sovitaan erikseen. Hinnat ovat alkaen hintoja harjakattoasennuksiin.

 • 80 kpl JA Solarin 270-wattisia paneeleita
 • Yhden aurinkopaneelin koko 1,650 m * 0,991 m * 0,035 m
 • Paneelien kokonaispinta-ala 130,81 neliömetriä
 • Huipputeho 21,6 kWp
 • Odotettu vuosituotto 18 500 kWh
 • Kaapelit 160 m (DC) ja liittimet
 • Invertteri ABB TRIO 20.0 TL-OUTD

INVESTOINTITUKI
Yritys, yhteisö tai ELY-investointitukikelpoinen maatilayritys voi hakea investointitukea aurinkosähkön voimalaprojektiin.

KIINTEISTÖN ARVO
Kiinteistöön asennettu aurinkosähköjärjestelmä nostaa kohteen arvoa, kuten mikä tahansa muu modernisointi tai remontti.

OMA TUOTANTO
Aurinkopaneelit lisäävät omavaraisuutta sähkön osalta, jolloin ostetun sähkön määrä pienenee (sähkön siirto ja myynti).

Seuraa yrityksen omaa tuotantoa!

Kaikki Nordic Green Energyn aurinkopaneelipaketit sisältävät invertterin, joka on yhdistetty valvomoon. Tämän avulla voit seurata yrityksesi aurinkosähkön tuotantoa vaikka joka päivä.

Seuranta on myöskin helppoa. Invertteri sisältää yksilöllisen QR-koodin, jota käyttämällä pääset omalle seurantasivulle. Sivulla näet tietoa mm. tuotantohistoriasta ja reaaliaikaisesta tuotannosta. Sivulla ei myöskään ole yrityksen asiakas- tai kohdetietoja, joten voit jakaa linkin yrityksesi sisällä täysin turvallisesti.

Oman aurinkosähkötuotannon seurantasivu ei maksa mitään ja omalla sivulla näet:

 • Päiväys
 • Paikkakunta, säätilanne ja lämpötila
 • Kokonaistuotanto kWh
 • Tuotanto tänään per invertteri kWh
 • Tuotantokäyrä per kellonaika

Aurinko 10-paketti, aurinkopaneelit yritykselle

Tutustu myös Aurinko 10 -pakettiin. Paketti on fiksu valinta mm. asunto-osakeyhtiöille.

Aurinko 30-paketti, aurinkopaneelit yritykselle

Lue lisää Aurinko 30 -paketista. 114 paneelin kokonaisuus soveltuu suurellekkin yritykselle.