Aurinko 30-paketti, aurinkopaneelit yritykselle

Aurinko 30 -paketti on suuren yrityksen valinta. Paketin odotettu vuosituotto on 26 500 kWh. 30-paketin hinta yrityksille alkaen 33 500 € (alv 0 %).

Aurinko 30 -paketti

Aurinko 30 on kattava pakettiratkaisu yrityksen omaan sähköntuotantoon. Paketti sisältää 114 aurinkopaneelia, joiden yhteisteho on 30,78 kWp. Paketin odotettu vuosituotto on 26 500 kWh, mikä laskee ostettavan sähkön määrää huomattavasti (sähkön siirto ja myynti). Paketissa paneelien kokonaispinta-ala on 186,41 neliömetriä. Suosittelemme Aurinko 30 -pakettia kohteille, joiden sähkön vuosikulutus on vähintään 100 000 kWh vuodessa.

Hinta alkaen 33 500 €

Aurinkopaneelit On grid nge.fi

Aurinko 30 -tuotetiedot

Aurinko 30 -paketti tulee kohteeseen avaimet käteen -ratkaisuna. Se sisältää asennuskohteen selvityksen rakennusvalvonnasta, laitteiston toimituksen kohteeseen, järjestelmän asennuksen ja läpiviennit (pois lukien timanttityöt), käyttöönoton sekä ilmoituksen sähköyhtiöön pientuotannon liittämisestä sähköverkkoon. Järjestelmää varten ryhmä- tai pääkeskuksessa on oltava vapaat sulakelähdöt. Toimituksen hinta tiilikatolle tai muuten vaikeaan kohteeseen sovitaan tapauskohtaisesti. Tarvittaessa nosturin vuokra lisätään asennushintaan. Mikäli asennuskohde sijaitsee yli 50 km valtuuttamamme asennuskumppanimme toimipisteestä, asennushintaan lisätään matkakuluina 2 €/km alv 0%. Saaristoalueelle tehtävät asennukset sovitaan erikseen. Hinnat ovat alkaen hintoja harjakattoasennuksiin.

 • 114 kpl JA Solarin 270-wattisia paneeleita
 • Yhden aurinkopaneelin koko 1,650 m * 0,991 m * 0,035 m
 • Paneelien kokonaispinta-ala 186,41 neliömetriä
 • Huipputeho 30,78 kWp
 • Odotettu vuosituotto 26 500 kWh
 • Kaapelit 240 m (DC) ja liittimet
 • Invertteri ABB TRIO 27.6 TL-OUTD

INVESTOINTITUKI
Yritys, yhteisö tai ELY-investointitukikelpoinen maatilayritys voi hakea investointitukea aurinkosähkön voimalaprojektiin.

KIINTEISTÖN ARVO
Kiinteistöön asennettu aurinkosähköjärjestelmä nostaa kohteen arvoa, kuten mikä tahansa muu modernisointi tai remontti.

OMA TUOTANTO
Aurinkopaneelit lisäävät omavaraisuutta sähkön osalta, jolloin ostetun sähkön määrä pienenee (sähkön siirto ja myynti).

Seuraa yrityksen omaa tuotantoa!

Kaikki Nordic Green Energyn aurinkopaneelipaketit sisältävät invertterin, joka on yhdistetty valvomoon. Tämän avulla voit seurata yrityksesi aurinkosähkön tuotantoa vaikka joka päivä.

Seuranta on myöskin helppoa. Invertteri sisältää yksilöllisen QR-koodin, jota käyttämällä pääset omalle seurantasivulle. Sivulla näet tietoa mm. tuotantohistoriasta ja reaaliaikaisesta tuotannosta. Sivulla ei myöskään ole yrityksen asiakas- tai kohdetietoja, joten voit jakaa linkin yrityksesi sisällä täysin turvallisesti.

Oman aurinkosähkötuotannon seurantasivu ei maksa mitään ja omalla sivulla näet:

 • Päiväys
 • Paikkakunta, säätilanne ja lämpötila
 • Kokonaistuotanto kWh
 • Tuotanto tänään per invertteri kWh
 • Tuotantokäyrä per kellonaika

Aurinko 20-paketti, aurinkopaneelit yritykselle

Tutustu myös Aurinko 20 -pakettiin. Fiksu valinta niin kaupalle kuin isolle kiinteistölle.

Aurinko 10-paketti, aurinkopaneelit yritykselle

Lue lisää Aurinko 10 -paketista. Paketti on fiksu valinta mm. asunto-osakeyhtiöille.