Hybridi löytyy myös sähkösopimuksena!

Hybridi soveltuu hyvin kaiken kokoisille yrityksille kokoon tai toimialaan katsomatta. Hybridi on myös loistava vaihtoehto Pörssisähkön hinnan tasaamiseen, koska valittu prosenttiosuus laskutetaan suojatun kiinteän energian hinnan mukaisesti.

Hybridissä hinta perustuu kiinteään hintaan (%) ja Spot-hintaan sekä välityspalkkioomme (%).

Voit valita laskutustavan täysin vapaasti, ei lisäkuluja. Lisätietoja laskusta löydät klikkaamalla tästä.

  • Energian laskutushinta perustuu kiinteään hintaan ja Suomen alueen Spot-hintaan suhteessa, jonka sinä valitset tilauksen yhteydessä.
  • Sähkön alkuperän valitset helposti itse tilauksen yhteydessä.
  • Hybridi on uutuus valikoimassamme ja suosittelemme sitä aktiivisille hintatietoisille yrityksille, jotka seuraavat sähkömarkkinoita säännöllisesti.
Hybridi
12 kuukautta

5,48

5,72

5,72

snt/kWh Kuukausimaksu 8,02 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

SÄHKÖNHANKINNAN ASIANTUNTIJA APUNASI!
Tavoitat sähkönhankinnan asiantuntijamme arkisin kello 9-16 numerosta 0207 350 818.

YHTEYSTIEDOT
Sähköposti: yritysmyynti@nordicgreen.fi
Osoite: Myllykatu 15, 65100 Vaasa

Visio pienemmästä hiilijalanjäljestä ja kestävästä kehityksestä on ollut kantava voima liiketoimintamme taustalla yrityksemme perustamisesta lähtien. Siksi tarjoammekin kattavan valikoiman uusiutuvan energian ratkaisuja kaikille yrityksille Pohjoismaissa.

Yritysasiakkaanamme voit vaikuttaa ja olla mukana muutoksessa. Voit itse valita sähkön alkuperän ja näin antaa äänesi markkinoilla ympäristöystävällisemmän energiatuotannon puolesta. Valitse uusiutuva energia ja pienennä yrityksesi ekologista jalanjälkeä.