Hybridi löytyy myös sähkösopimuksena!

Hybridi soveltuu hyvin kaiken kokoisille yrityksille kokoon tai toimialaan katsomatta. Hybridi on myös loistava vaihtoehto Pörssisähkön hinnan tasaamiseen, koska valittu prosenttiosuus laskutetaan suojatun kiinteän energian hinnan mukaisesti.

Hybridissä hinta perustuu kiinteään hintaan (%) ja Spot-hintaan sekä välityspalkkioomme (%).

Voit valita laskutustavan täysin vapaasti, ei lisäkuluja. Lisätietoja laskusta löydät klikkaamalla tästä.

 • Energian laskutushinta perustuu kiinteään hintaan ja Suomen alueen Spot-hintaan suhteessa, jonka sinä valitset tilauksen yhteydessä.
 • Sähkö on Nordic Green Energyn hiilidioksidivapaata 100% vihreää sähköä valintasi mukaisesti.
 • Hybridi on uutuus valikoimassamme ja suosittelemme sitä aktiivisille hintatietoisille yrityksille, jotka seuraavat sähkömarkkinoita säännöllisesti.
 • Hybridi yritykselle
  0,25
  • (Välityspalkkio snt/kWh)
  • Määräaikainen sopimus 12 kuukautta.
  • Kuukausimaksu: 8,02 € (Hinnat alv 0%)

SÄHKÖNHANKINNAN ASIANTUNTIJA APUNASI!
Tavoitat sähkönhankinnan asiantuntijamme arkisin kello 9-16 numerosta 0207 350 818.

YHTEYSTIEDOT
Sähköposti: yritysmyynti@nordicgreen.fi
Osoite: Myllykatu 15, 65100 Vaasa

Yrityksemme perustamisesta lähtien visiomme asiakkaidemme pienemmästä hiilijalanjäljestä ja kestävästä kehityksestä on ollut kantava voima liiketoimintamme taustalla. Toimittamamme sähkö on 100% alkuperämerkittyä uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä. Me kutsumme sitä vihreäksi sähköksi.

Vihreän sähkön avulla voit pienentää ekologista jalanjälkeäsi – ei hiiltä tai ydinvoimaa. Lupaamme asiakkaillemme aina kilpailukykyisen sähkön hinnan, laadukasta palvelua ja helpon asioinnin koko asiakkuuden ajaksi. Yhdessä vähennämme ekologista hiilijalanjälkeämme sähköenergian osalta watti kerrallaan.