Määräaikainen sähkösopimus

Määräaikainen sähkösopimus soveltuu hyvin kaiken kokoisille yrityksille toimialaan katsomatta. Tilaa määräaikainen sähkösopimus yrityksellesi, kun haluat edullisen ja vakaan sähkön hinnan. Budjetointikin helpottuu, kun tulevaisuuden kustannukset energian osalta ovat hyvin tiedossa!

Määräaikaisessa sähkösopimuksessa hinta on kiinteä sovitun määräajan.

Voit valita laskutustavan täysin vapaasti, ei lisäkuluja. Lisätietoja laskusta löydät klikkaamalla tästä.

  • Energian laskutushinta pysyy samana koko valitun sopimuskauden ja sinun ei tarvitse huolehtia markkinoiden liikkeistä.
  • Sähkön alkuperän valitset helposti itse tilauksen yhteydessä.
  • Tyypillisesti määräaikaisen sähkösopimuksen valinneet yritysasiakkaamme ovat pk-yrityksiä, jotka haluavat solmia kerralla edullisen hinnan 1-4 vuodeksi, jonka ansiosta budjetointikin helpottuu.
Määräaikainen
36 kuukautta

4,49

4,73

4,73

snt/kWh Kuukausimaksu 6,99 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

SÄHKÖNHANKINNAN ASIANTUNTIJA APUNASI!
Tavoitat sähkönhankinnan asiantuntijamme arkisin kello 9-16 numerosta 0207 350 818.

YHTEYSTIEDOT
Sähköposti: yritysmyynti@nordicgreen.fi
Osoite: Myllykatu 15, 65100 Vaasa

Visio pienemmästä hiilijalanjäljestä ja kestävästä kehityksestä on ollut kantava voima liiketoimintamme taustalla yrityksemme perustamisesta lähtien. Siksi tarjoammekin kattavan valikoiman uusiutuvan energian ratkaisuja kaikille yrityksille Pohjoismaissa.

Yritysasiakkaanamme voit vaikuttaa ja olla mukana muutoksessa. Voit itse valita sähkön alkuperän ja näin antaa äänesi markkinoilla ympäristöystävällisemmän energiatuotannon puolesta. Valitse uusiutuva energia ja pienennä yrityksesi ekologista jalanjälkeä.