Määräaikainen sähkösopimus

Määräaikainen sähkösopimus soveltuu hyvin kaiken kokoisille yrityksille toimialaan katsomatta. Tilaa määräaikainen sähkösopimus yrityksellesi, kun haluat edullisen ja vakaan sähkön hinnan. Budjetointikin helpottuu, kun tulevaisuuden kustannukset energian osalta ovat hyvin tiedossa!

Määräaikaisessa sähkösopimuksessa hinta on kiinteä sovitun määräajan.

Voit valita laskutustavan täysin vapaasti, ei lisäkuluja. Lisätietoja laskusta löydät klikkaamalla tästä.

 • Energian laskutushinta pysyy samana koko valitun sopimuskauden ja sinun ei tarvitse huolehtia markkinoiden liikkeistä.
 • Sähkö on Nordic Green Energyn hiilidioksidivapaata 100% vihreää sähköä valintasi mukaisesti.
 • Tyypillisesti määräaikaisen sähkösopimuksen valinneet yritysasiakkaamme ovat pk-yrityksiä, jotka haluavat solmia kerralla edullisen hinnan 1-4 vuodeksi, jonka ansiosta budjetointikin helpottuu.
 • Kiinteä hinta yritykselle
  3,58
  • (Sähkön hinta snt/kWh)
  • Määräaikainen sopimus 36 kuukaudeksi.
  • Kuukausimaksu 2,90 € (Hinnat alv 0%)

SÄHKÖNHANKINNAN ASIANTUNTIJA APUNASI!
Tavoitat sähkönhankinnan asiantuntijamme arkisin kello 9-16 numerosta 0207 350 818.

YHTEYSTIEDOT
Sähköposti: yritysmyynti@nordicgreen.fi
Osoite: Myllykatu 15, 65100 Vaasa

Yrityksemme perustamisesta lähtien visiomme asiakkaidemme pienemmästä hiilijalanjäljestä ja kestävästä kehityksestä on ollut kantava voima liiketoimintamme taustalla. Toimittamamme sähkö on 100% alkuperämerkittyä uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä. Me kutsumme sitä vihreäksi sähköksi.

Vihreän sähkön avulla voit pienentää ekologista jalanjälkeäsi – ei hiiltä tai ydinvoimaa. Lupaamme asiakkaillemme aina kilpailukykyisen sähkön hinnan, laadukasta palvelua ja helpon asioinnin koko asiakkuuden ajaksi. Yhdessä vähennämme ekologista hiilijalanjälkeämme sähköenergian osalta watti kerrallaan.